Ελεύθερος χωρίς καμία κατηγορία ο Βρετανός συνταξιούχος που μαχαίρωσε θανάσιμα τον διαρρήκτη του σπιτιού του
Ο διαρρήκτης ήταν 37 ετών και ο συνεργός του απείλησε με κατσαβίδι τον 78χρονο
Ο Βρετανός συνταξιούχος, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος ανθρωποκτονίας μετά το θανάσιμο τραυματισμό ενός διαρρήκτη, αφέθηκε ελεύθερος και το σε βάρος του κατηγορητήριο κατέρρευσε.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να προβεί σε περεταίρω ενέργειες σε βάρος του 78χρονου Ρίτσαρντ Όσμπορν Μπρουκς για το θάνατο του 37χρονου που εισέβαλε στο σπίτι του στο νοτιοανατολικό Λονδίνο τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.
Η Χένρι Βίνσεντ εισέβαλε στο σπίτι του 78χρονου μαζί με ένα ακόμη άτομο, τον συνεργό του. Ένας από τους δύο διαρρήκτες ήταν οπλισμένος με κατσαβίδι και φέρεται να απείλησε τη ζωή του συνταξιούχου. «Είναι μια τραγική υπόθεση», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, «όπως συμβαίνει σε κάθε υπόθεση αφαίρεσης ζωής οι αστυνομικοί διενήργησαν έρευνα για τις συνθήκες της ανθρωποκτονίας. Μαζί με τη συνδρομή των δικαστικών αρχών και βάσει των στοιχείων που είχαμε στη δάθεσή μας αποφασίσαμε να αφήσουμε ελεύθερο χωρίς την απαγγελία κάποιας κατηγορίας τον Ρίτσαρντ Όσμπορν Μπρουκς», πρόσθεσε.
Ο διαρρήκτης βρέθηκε νεκρός σε δρόμο και έφερε τραύματα από μαχαίρι. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε τον συνεργό του να σέρνει τον διαρρήκτη προς το φορτηγάκι τους πριν τον εγκαταλείψει αιμόφυρτο στο δρόμο.
Οι διαρρήκτες είχαν εισβάλει νωρίτερα σε σπίτι ακόμη ενός ηλικιωμένου ατόμου.
Ο 78χρονος συνταξιούχος υπέστη μώλωπες από τη μάχη που έδωσε με τους διαρρήκτες. Στο σπίτι ζει με τη σύζυγό του, η οποία πάσχει από άνοια. «Ήταν μέσα στο σπίτι στην ησυχία τους και ξαφνικά ο κόσμος τους γύρισε ανάποδα», είπε μια γειτόνισσα.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H ανάλυση του Bloomberg
Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις
Η ανάρτηση του Ιρανού βιρτουόζου
Πάνω από 10.000 οι συλλήψεις - Ζυγίζει τις επιλογές του ο Τραμπ
«Όχι στην τρομοκρατική Ισλαμική Δημοκρατία», φώναζαν υποστηρικτές του Παχλεβί
Η Ευρωπαϊκή Ένωση απέναντι στις απειλές Τραμπ
Στο ναδίρ οι σχέσεις Ουάσιγκτον - Αβάνας
Διάφοροι άλλοι καλλιτέχνες συνεχίζουν να δημοσιεύουν δηλώσεις κατά της ICE στο διαδίκτυο
Το μυώδες σώμα κερδίζει δημοτικότητα για πολλές γυναίκες στην εποχή του Ozempic
Τι αναφέρει η αμερικανική οργάνωση ανθρωπίνων δικαιωμάτων HRANA
Στους 466 οι νεκροί διαδηλωτές
Ο ΥΠΕΞ υπογράμμισε ότι η Κούβα έχει το απόλυτο δικαίωμα να εισάγει καύσιμα από όπου θέλει
Παραιτείται από τον Ανεξάρτητο Φορέα Κοινωνικής Στήριξης η σύζυγος Χριστοδουλίδη
«Δεν θα υπάρξει άλλο πετρέλαιο ή χρήματα που θα πηγαίνουν στην Κούβα» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Η Τεχεράνη απείλησε να ανταποδώσει τυχόν επίθεση των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν
Γιατί δεν ζητά συγγνώμη για τη διατήρηση της φιλίας τους μετά την πρώτη καταδίκη;
Τι είπε για τα βεγγαλικά στα ποτά
Οι ιρανικές αρχές κατηγορούν τις ΗΠΑ και το Ισραήλ ότι υποδαυλίζουν τις ταραχές
Θα μπορούσε ο στρατός να αναλάβει την εξουσία;
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.