- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με αυτά τα λουλούδια θα στολίσουν την εκκλησία Χάρι και Μέγκαν
Τις συνθέσεις θα αναλάβει η διάσημη ανθοπώλης του Λονδίνου Φιλίππα Κράντοκ
Ο πρίγκιπας Χάρι και η αρραβωνιαστικιά του Μέγκαν Μαρκλ θα είναι περιστοιχισμένοι από λουλούδια εποχής και τοπικής προέλευσης στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Γουίντσορ όπου θα τελεστεί ο γάμος τους στις 19 Μαΐου, όπως ανακοίνωσε το ανάκτορο του Κένσινγκτον.
«Η διακόσμηση στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου θα αποτελείται από λουλούδια που φύονται στην περιοχή, εκ των οποίων πολλά θα προέρχονται από τους κήπους και τα πάρκα», ανέφερε το ανάκτορο στην ανακοίνωση.
Επίσης θα χρησιμοποιηθούν λουλούδια και φυτά «εποχής», «όταν αυτό θα είναι δυνατό», πρόσθεσε.
Οι ανθοσυνθέσεις θα αποτελούνται από λευκά τριαντάφυλλα, παιώνιες και δακτυλίτιδες, αλλά και κλαδιά από οξιά, σημύδα και καρπίνο.
Τις συνθέσεις θα αναλάβει η διάσημη ανθοπώλης του Λονδίνου Φιλίππα Κράντοκ, μεταξύ των πελατών της οποίας φιγουράρουν ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν, η βρετανική Vogue, ο Κριστιάν Ντιόρ, η Lancome, η Hermes και το βρετανικό μουσείο V&A.
«Η συνεργασία μαζί τους ήταν απολύτως ευχάριστη», σχολίασε η ίδια η Κράντοκ για το ζευγάρι των μελλόνυμφων. «Οι τελικές ανθοσυνθέσεις θα τους αντιπροσωπεύουν ως ζευγάρι, κάτι που πάντα προσπαθώ να πετύχω με τη δουλειά μου, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα, της εποχής», πρόσθεσε.
Μετά τη γαμήλια τελετή τα λουλούδια θα διανεμηθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Ο 33χρονος Χάρι και η 36χρονη Μέγκαν έχουν καλέσει στη γαμήλια τελετή και τη δεξίωση που θα ακολουθήσει 600 ανθρώπους, αν και τα ονόματα των προσκεκλημένων δεν έχουν γίνει γνωστά.
Επίσης περισσότερα από 2.500 μέλη του κοινού και στελέχη των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων που στηρίζει το ζευγάρι έχουν προσκληθεί για να παρακολουθήσουν την άφιξη της νύφης και του γαμπρού, αλλά και των καλεσμένων, όπως και τις αποχωρήσεις τους από την εκκλησία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Υψηλός ο κίνδυνος διεθνούς εξάπλωσης
Παραμένει το αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν
Ένοχος για «ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και κατά συρροήν βασανιστήρια και ωμότητες» ο Ουασίμ αλ-Ασαντ
Η Βρετανία παραμένει σταθερός σύμμαχος του Κιέβου
Τουρίστες και κάτοικοι έτρεχαν στους δρόμους
Παλιό χρήμα, νέο χρήμα, ο Ντόναλντ Τραμπ και οι μορφές της παθολογίας του ναρκισσισμού
Οι ισχυρισμοί που προκάλεσαν ακόμα μεγαλύτερη κατακραυγή
Tο ζήτημα του πολιτικού bias της ΑΙ αποτελεί υπαρκτό σημείο τριβής
Όλες οι τελευταίες εξελίξεις
Προσοχή, σκληρές εικόνες - Έκανε live μετάδοση
Ισραήλ και ΗΠΑ συμφώνησαν να αναθέσουν σε Αμερικανό στρατηγό να επιβλέψει τον αφοπλισμό της Χαμάς
Τα στοιχεία που έδειξε η νέα έρευνα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι εξετάζουν οι αρχές για τον θάνατο της ηθοποιού που έχει σκορπίσει θλίψη στο Χόλιγουντ
Οι συνήγοροί του επιδιώκουν την ακύρωση της διαδικασίας
Σοβαρό κενό ασφαλείας για την κυβέρνηση της χώρας
«Εμείς θα έχουμε τον πλήρη έλεγχο, ο στρατός του Ιράν είναι εντελώς νικημένος», ξεκαθαρίζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
«Πρόκειται για ληστεία του βρετανικού κράτους πρόνοιας », δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος
Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης, ο γιος του ο πρίγκιπας διάδοχος Χάακον, θα υπηρετεί ως αντιβασιλέας
Παρά τις διπλωματικές κινήσεις, υπάρχουν σημαντικές διαφωνίες ως προς τη σειρά εφαρμογής των επόμενων βημάτων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.