Κοσμος

Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θέλουν πολιτικούς στον γάμο τους

Ούτε η Τερέζα Μέι, ούτε ο Τζέρεμι Κόρμπιν, ούτε ο Τραμπ, ούτε ο Ομπάμα είναι προσκεκλημένοι στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
19219683.jpg
EPA/ANDY RAIN

Ο πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ  δεν έχουν προσκαλέσει στο γάμο τους την πρωθυπουργό της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, ούτε τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του Εργατικού Κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν.

Το πριγκιπικό ζευγάρι, το οποίο επέλεξε το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο του Γουίντσορ για την τέλεση του μυστηρίου του γάμου, αποφάσισε να μην συμπεριλάβει κανέναν πολιτικό στη λίστα των καλεσμένων.

Η Τερέζα Μέι δεν είναι η μοναδική που δεν θα λάβει προσκλητήριο. Στο γάμο δεν θα είναι ούτε Ντόναλντ Τραμπ, ούτε ο Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του κι ας είναι το κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή από το Παλάτι, η λίστα των προσκεκλημένων περιλαμβάνει άτομα που έχουν στενή σχέση είτε με τον πρίγκιπα Χάρι, είτε με τη Μέγκαν Μαρκλ.

Ο επίσημος εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι, σχολίασε την απουσία της Τερέζα Μέι από τη λίστα των προσκεκλημένων του βασιλικού γάμου, λέγοντας πως «έχει αποφασιστεί να μην τηρηθεί μία επίσημη λίστα Βρετανών και ξένων πολιτικών ηγετών και προσωπικοτήτων. Αποτελεί απόφαση του Παλατιού».

Η κυβερνητική πηγή που διέρρευσε την απουσία της Βρετανίδας πρωθυπουργού από τη λίστα του βασιλικού γάμου, σχολίασε πώς η αίθουσα που θα γίνει το μεγάλο κοσμικό γεγονός, δεν είναι μικρότερη από εκείνη που χρησιμοποιήθηκε στον γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, στον οποίο είχε παραβρεθεί μεγάλη αντιπροσωπεία της βρετανικής κυβέρνησης. Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι η κυβέρνηση δεν απαιτεί να προσκληθεί στο γάμο η Τερέζα Μέι.

Ανάμεσα στους 1.200 καλεσμένους ο πρίγκιπας Χάρι και η ηθοποιός μέλλουσα σύζυγός του προσκάλεσαν την 12χρονη Άσλεϊ Τόμσον, η οποία επέζησε της τρομοκρατικής επίθεσης στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάνστεστερ. 

arena.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.