Άνοιξε το στόμα της η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς (video)
Επανέλαβε ότι έκανε σεξ με τον Τραμπ και πως δέχτηκε απειλές όταν αποφάσισε να μιλήσει
Η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς διαβεβαίωσε την Κυριακή, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της που μεταδόθηκε από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS, ότι είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ τον Ιούλιο του 2006, υπογραμμίζοντας ότι δέχθηκε απειλές κατά της σωματικής της ακεραιότητας όταν θέλησε να μιλήσει δημόσια για τη σχέση αυτή.
Η ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά δημόσια όσον αφορά το θέμα αυτό, μετά τις αποκαλύψεις που έκανε σχετικά η εφημερίδα The Wall Street Journal τον Ιανουάριο. Η οικονομική εφημερίδα είχε αναφερθεί τότε στην εξωσυζυγική σχέση του Ντόναλντ Τραμπ με τη Στέφανι Κλίφορντ, όπως είναι το πραγματικό όνομα της ηθοποιού, και είχε αποκαλύψει ότι ένας από τους πιστότερους δικηγόρους του Αμερικανού προέδρου, ο Μάικλ Κόεν, της είχε δώσει 130.000 δολάρια για να εξασφαλίσει τη σιωπή της, μερικές ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2016.
Στη συνέντευξη, η απομαγνητοφώνηση της οποίας δημοσιοποιήθηκε πριν από τη μετάδοσή της την Κυριακή, η ηθοποιός εξήγησε ότι είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Νεοϋορκέζο μεγιστάνα των ακινήτων στο περιθώριο ενός τουρνουά γκολφ στη Λίμνη Τάχο, τον Ιούλιο του 2006.
Της υποσχέθηκε δουλειά
Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας παρέμειναν σε επαφή για έναν χρόνο, κατά την ίδια, καθώς ο Τραμπ της είχε υποσχεθεί μια θέση στην τηλεοπτική εκπομπή The Celebrity Apprentice, της οποίας ήταν παρουσιαστής -υπόσχεση που δεν κράτησε.
Η 39χρονη, που άρχισε την καριέρα της ως στριπτιζέζ, διαβεβαίωσε ακόμα ότι δεν είχε άλλες σεξουαλικές συνευρέσεις με τον δισεκατομμυριούχο μετά τη συνάντησή τους στη λίμνη Τάχο.
Η Κλίφορντ αφηγήθηκε ότι ήλθε σε επαφή μαζί της το κουτσομπολίστικο περιοδικό In Touch το 2011, τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία επαφή της με τον Τραμπ, για να της κάνει ερωτήσεις όσον αφορά τη σχέση τους.
Είπε ότι είχε δεχθεί τότε να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες για τη σχέση έναντι 15.000 δολαρίων. Μετά τις απειλές του δικηγόρου Μάικλ Κόεν ότι θα προχωρούσε σε μήνυση, το περιοδικό τελικά επέλεξε να μη δημοσιεύσει το κείμενο, διευκρίνισε το CBS.
«Άσε ήσυχο τον Τραμπ»
Η ηθοποιός είπε ότι μερικές εβδομάδες αργότερα, την πλησίασε ένας άγνωστος σε χώρο στάθμευσης στο Λας Βέγκας, ενώ είχε μαζί της την κόρη της, μηνών τότε.
«Άσε ήσυχο τον Τραμπ. Ξέχνα αυτήν την ιστορία» της είχε πει τότε ο άγνωστος, σύμφωνα με την πορνοστάρ.
«Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο μικρό κοριτσάκι», συνέχισε, κοιτώντας την κόρη της. «Θα ήταν κρίμα αν κάτι συνέβαινε στη μητέρα του», συμπλήρωσε ο άγνωστος, πάντα κατά τα όσα ισχυρίστηκε η Κλίφορντ.
Η «πέτρα του σκανδάλου» εξήγησε ότι δεν επικοινώνησε με την αστυνομία για το περιστατικό, διότι «φοβήθηκε».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Ξεχωριστή θέση στη συλλογή είχε ένα μοναδικό δοχείο και κουτάλι, έργο του αργυροχόου Μαρσέλ Μπλοκ
Παράλληλα, η Ουκρανία επανήλθε στο προσκήνιο με την άφιξη του Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η καταγγελία είχε κατατεθεί στις 5 Ιανουαρίου
Ωστόσο ο βασικός κατηγορούμενος πέθανε πριν από λίγους μήνες
Aφού ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε υποτιμητικά σχόλια
«Ζήτησα να μπορέσει να αναθεωρηθεί η συγκεκριμένη δομή»
Το σχέδιο αποκάλυψε στο Νταβός ο Στιβ Γουίτκοφ
Έντονες αντιδράσεις για την υπόθεση
Φίλος του κατέβαλε εγγύηση 200.000 φράγκων
Στην ίδια υπόθεση παραπέμφθηκαν ακόμη πέντε άνδρες
Eνώ η κυβέρνηση αναμένεται να ανακοινώσει μέτρα στήριξης
Έκτακτη ευρωπαϊκή βοήθεια σε νοσοκομεία και κρίσιμες υποδομές μετά τις ρωσικές επιθέσεις στην ενέργεια
Το αισιόδοξο κλίμα ήρθε σε αντίθεση με τις υποβόσκουσες ανησυχίες
Bρισκόταν στη λίστα των «10 Πιο Καταζητούμενων» του FBI
Κεντρικό ρόλο στο νέο σχήμα αναλαμβάνουν η Oracle, η Silver Lake
Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας χαιρετίζει τις επικρίσεις που δέχθηκε η Ευρώπη κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ
Οι αρχές εξετάζουν τα τρένα που πέρασαν από το ίδιο σημείο τις 48 ώρες πριν το ατύχημα για να προσδιοριστεί η στιγμή που δημιουργήθηκε η βλάβη
Σε φάση κύρωσης η καταγγελία συμφωνιών – Αντιδρά η Μόσχα, επικαλούμενη οικονομικές συνέπειες
Ξεπερνούν τους 5.000 οι νεκροί από την καταστολή - Ενισχύεται η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.