- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Γιάμπα Ντάμπα Ντου: Πάμπλουτος κυβερνήτης αγόρασε όχημα των Φλίνστοουνς (εικόνες, video)
Πρόκειται για πιστό αντίγραφο του αυτοκινήτου που οδηγούσε η διάσημη οικογένεια κινουμένων σχεδίων
Τη δόξα του Φρεντ, του φανταστικού χαρακτήρα στη σειρά κινουμένων σχεδίων Φλίνστοουνς, ζήλεψε κυβερνήτης πολιτείας στη Μαλαισία.
Ο Ιμπραχήμ Σουλτάν Ισκαντάρ, γνωστός για την αγάπη του στα αυτοκίνητα, έλαβε τη Δευτέρα ως δώρο ένα όχημα, βγαλμένο από την... παλαιολιθική εποχή. Πρόκειται για πιστό αντίγραφο του αυτοκινήτου, που οδηγούσε η διάσημη οικογένεια στη σειρά κινουμένων σχεδίων του '60. Βασική διαφορά, η παρουσία κινητήρα. Κατ' αυτόν τον τρόπο δεν θα χρειάζεται ο οδηγός να χρησιμοποιεί τα... πόδια του για να το κινεί, όπως έκανε ο Φρεντ.
Ο επικεφαλής της πολιτείας Τζοχόρ δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το δώρο που του έκανε ο φίλος του και κυβερνήτης της πολιτείας Παχάνγκ, και ανήρτησε φωτογραφίες στο Facebook. Στο κείμενό του γνωστοποιεί και την αγάπη του για τους Φλίνστοουνς.
Η συγκεκριμένη σειρά έκανε πρεμιέρα στην Αμερική το 1960. Τη δεκαετία του '90 προβλήθηκε και στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία. Παρουσιάζει τις περιπέτειες μιας οικογένειας στην παλαιολιθική εποχή, η οποία όμως ζει όπως οι σημερινοί άνθρωποι. Στον ελεύθερό της χρόνο πηγαίνει κινηματογράφο και παίζει μπόουλινγκ. Για τις μετακινήσεις της χρησιμοποιεί πέτρινα οχήματα. Ο Φρέντ είναι παντρεμένος με τη Βίλμα και έχουν μια κόρη, τη Σταλίτσα. Ο Μπάρνι και η Μπέτυ είναι οι καλύτεροί τους φίλοι.
Δημιουργοί της σειράς ήταν ο Μεξικανός Γουίλιαμ Χάνα και ο Νεοϋορκέζος Τζόσεφ Μπαρμπέρα -δίδυμο που βρίσκεται πίσω από διάσημα κινούμενα σχέδια που μεγάλωσαν γενιές και γενιές (Τομ και Τζέρι, Σκούμπι Ντου).
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Ξεχωριστή θέση στη συλλογή είχε ένα μοναδικό δοχείο και κουτάλι, έργο του αργυροχόου Μαρσέλ Μπλοκ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.