Κοσμος

Η δασκάλα προτιμούσε το σεξ με μαθητές της – Κοιμήθηκε με τέσσερις και δικάζεται γι αυτό

Με τους δύο μάλιστα την ίδια νύχτα 

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
373153-770578.jpg

Η  Jessie Lorene Goline δασκάλα στο Αρκάνσας των ΗΠΑ ικανοποίησε τις σεξουαλικές της ορέξεις με έφηβους, που μάλιστα ήταν μαθητές της. Κοιμήθηκε με τέσσερις από αυτούς, με τους δύο μάλιστα την ίδια νύχτα.

Η νεαρή δασκάλα, που δίδασκε σε γυμνάσιο, παρουσιάστηκε την Τετάρτη ενώπιον του δικαστηρίου, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και εάν κριθεί ένοχη θα καταδικαστεί σε φυλάκιση από 10 έως 40 χρόνια. 

Όπως καταγγέλλουν οι τέσσερις μαθητές, επικοινωνούσε μαζί τους με μηνύματα στα κινητά και τους καλούσε στο σπίτι της. Ένας από τους εφήβους κατέθεσε ότι όλα ξεκίνησαν όταν η Goline του έστειλε sms καλώντας τον στο διαμέρισμά της, λέγοντάς του ξεκάθαρα ότι ήθελε να κάνουν έρωτα. 

Ένας άλλος μαθητής περιέγραψε πως η δασκάλα τον πήρε με το αμάξι της από το σχολείο και τον οδήγησε στο σπίτι της, όπου έκαναν σεξ δύο φορές. 

Την ίδια νύχτα, όπως αποκάλυψε ο νεαρός, ένας άλλος φίλος του από άλλο σχολείο επισκέφθηκε τη δασκάλα στο διαμέρισμά της.

 Η Goline παραδέχτηκε τις σεξουαλικές επαφές, ισχυρίστηκε όμως ότι τουλάχιστον σε μία περίπτωση νόμιζε ότι ο μαθητής είχε ενηλικιωθεί. 

Έχει απολυθεί από το σχολείο, λόγω της «φήμης» που δημιούργησε. Έχει αφεθεί προσωρινά ελεύθερη και η οριστική δικαστική απόφαση θα εκδοθεί τον Οκτώβριο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ