Κοσμος

Η «παράνομη» αγαπημένη του Πούτιν φόρεσε βέρα – Θα γίνει επίσημη η Αλίνα Καμπάεβα; (εικόνες)

Οργιάζουν οι φήμες για εξελίξεις στην προσωπική ζωή του Ρώσου Προέδρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
370276-764821.jpg
Ryan Pierse / ideal/ Getty Images

Η λαμπερή Αλίνα Καμπάεβα, 34 ετών, φαινόταν να μην θέλει καθόλου να κρύψει τη βέρα στο χέρι της, ενώ έδειξε  πρόθυμη να αφήσει τις φωτογραφικές μηχανές να εστιάσουν στο δάχτυλό της. 

Το δαχτυλίδι βρισκόταν στο τέταρτο δάχτυλο του δεξιού χεριού της, παραδοσιακά δηλώνοντας ένα γάμο για τις γυναίκες στη Ρωσία,  αν και πολλοί αναρωτιούνται μήπως ακριβώς αυτό το δαχτυλίδι  σημαίνει ότι αλλάζει επίπεδο η σχέση με τον Βλαντιμίρ Πούτιν ή εμφανίστηκε άλλος άντρας στη ζωή της αθλήτριας της ρυθμικής γυμναστικής και ο κρυφός δεσμός με τον Ρώσο πρόεδρο ολοκληρώνεται, αφού ο ίδιος δεν πήρε την απόφαση να προχωρήσει επίσημα μαζί της. 

Χρόνια τώρα οργιάζουν οι φήμες για την ερωτική σχέση της με το Ρώσο πρόεδρο, αν και το Κρεμλίνο πάντα διαψεύδει ότι η Ολυμπιονίκης είναι η μυστική πρώτη κυρία και φυσικά ότι έχουν προκύψει παιδιά από αυτή τη σχέση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γάζα: η παγίδα των ακραίων και οι οφειλές των μετριοπαθών 
Γάζα: η παγίδα των ακραίων και οι οφειλές των μετριοπαθών 

Όσοι στο εσωτερικό των δύο πλευρών αλλά και στη διεθνή κοινότητα εξακολουθούν να πιστεύουν σε μια έντιμη διευθέτηση του παλαιστινιακού δεν πρέπει να πιαστούν στην παγίδα των ακραίων φωνών

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.