- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Απίστευτο περιστατικό: Παππούς γυμνός και γιαγιά με άγριες διαθέσεις απειλούσαν κόσμο σε ξενοδοχείο
Βαρύ πρόστιμο για τους δύο ηλικιωμένους που ήταν λιάρδα
Ένας συνταξιούχος έτρεχε γυμνός, κραδαίνοντας ένα ψαλίδι στη ρεσεψιόν ενός πολυτελούς ξενοδοχείου της Σκωτίας ενώ η σύζυγός του απειλούσε ότι θα σκοτώσει μιαν υπάλληλο: το ζεύγος των ανεξέλεγκτων παππούδων καταδικάστηκε σήμερα σε βαρύ πρόστιμο.
Το ζευγάρι, που σύμφωνα με τον δικηγόρο του είχε καταναλώσει "εξωφρενική" ποσότητα αλκοόλ, θα πρέπει να πληρώσει 4.100 στερλίνες (περίπου 4.500 ευρώ) για τις απειλές και το βίαιο ξέσπασμά του, όπως αποφάσισε ένα δικαστήριο του Περθ.
Ο Ρόμπερτ Φέργκους, 72 ετών, θα πρέπει επιπροσθέτως να πληρώσει αποζημίωση ύψους 800 λιρών στο ξενοδοχείο MacDonald Loch Rannoch, στην κομητεία του Πέρθσαϊρ, για τις ζημιές που προκάλεσε τη νύχτα της 4ης Φεβρουαρίου.
Η σύζυγός του, η 69χρονη Ρουθ, φορώντας το νυχτικό της, απειλούσε ότι θα πυροβολήσει και θα σκοτώσει μια υπάλληλο, αφού ένας άλλος ένοικος του ξενοδοχείου ενημέρωσε ότι τον ξύπνησε μέσα στη νύχτα χτυπώντας, για άγνωστο λόγο, την πόρτα του δωματίου του. Ο Ρόμπερτ έτρεξε, ολόγυμνος, να συνδράμει τη γυναίκα του στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου, κρατώντας ένα ψαλίδι ενώ παράλληλα έβριζε τους άλλους πελάτες και τους εργαζόμενους. Εκοψε με το ψαλίδι καλώδια και άρπαξε μια ταμπέλα του εστιατορίου με την οποία έσπασε μια βιτρίνα, απειλώντας ταυτόχρονα ότι θα τους σκοτώσει όλους.
Αντιμέτωποι με το ζευγάρι που ήταν εκτός ελέγχου, όσοι ήταν παρόντες δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να τρέξουν για να γλιτώσουν στο κοντινότερο χωριό, το Κίνλοχ Ράνοχ, που απέχει πάνω από τρία χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο.
Ο Ρόμπερτ και η Ρουθ έφυγαν με τη BMW τους αλλά εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο ώρες αργότερα.
Ο 72χρονος παραδέχτηκε ότι επέδειξε βίαιη και απειλητική συμπεριφορά απέναντι σε τέσσερις υπαλλήλους του ξενοδοχείου. Το δικαστήριο του ακύρωσε επίσης το δίπλωμα οδήγησης για έναν χρόνο επειδή όταν συνελήφθη ήταν σε κατάσταση μέθης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η μητέρα της κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η κόρη της δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας
Πέρασε ξυστά από λεωφορείο και «πέταξε» πάνω από δύο άλλα αυτοκίνητα
Το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται στις χώρες με ανεξάντλητα κεφάλαια
Σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, το έγγραφο ήρθε σαν παγωμένο ντους
Την άφησε στο βουνό στους –20°C: ο σύντροφος της ορειβάτισσας οδηγείται σε δίκη
Την ευθύνη για την πράξη ανέλαβε μέσω κοινωνικών δικτύων η οργάνωση Take Back Power
Δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι απασχολεί τα social media
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.