Κοσμος

Η αγκαλιά του Τραμπ με τον διευθυντή του FBI που συζητήθηκε (εικόνες, video)

Τετ α τετ στο Λευκό Οίκο με το πρόσωπο που επηρέασε το αποτέλεσμα των εκλογών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Hallelujah Money (feat. Benjamin Clementine) - Gorillaz

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ παρέθεσε την Κυριακή δεξίωση στο Μπλε Δωμάτιο του Λευκού Οίκου, προς τιμήν των αξιωματούχων των υπηρεσιών επιβολής του νόμου και των υπηρεσιών ασφαλείας, στη διάρκεια της οποίας ευχαρίστησε και τον διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ.

Υπενθυμίζουμε πως ο διευθυντής του FBI ήταν το πρόσωπο που, λίγες μόνον ημέρες πριν την διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου, προκάλεσε σάλο με την επιστολή του προς το Κογκρέσο, με την οποία ενημέρωνε ότι ανοίγει και πάλι τον φάκελο της υπόθεσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούσε η Χίλαρι Κλίντον, την περίοδο που ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Παρότι τα στοιχεία δεν ήταν αρκετά ώστε να ασκηθεί δίωξη σε βάρος της Κλίντον, η υποψήφια των Δημοκρατικών θεώρησε πως το όλο θέμα προκάλεσε μεγάλη ζημιά στην προεκλογική εκστρατεία της, ενώ δεν δίστασε να κατηγορήσει τον διευθυντή του FBI για την ήττα της.

Στην κυριακάτικη δεξίωση στο Μπλε Δωμάτιο, αμέσως μόλις ο Τραμπ εντόπισε τον ισχυρό άνδρα του FBI μεταξύ των προσκεκλημένων, τον κάλεσε κοντά του, του έσφιξε το χέρι και τον αγκάλιασε, ενώ σχολίασε πως «έχει γίνει πλέον διασημότερος από εμένα», προκαλώντας τα γέλια των παρευρισκομένων.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γάζα: η παγίδα των ακραίων και οι οφειλές των μετριοπαθών 
Γάζα: η παγίδα των ακραίων και οι οφειλές των μετριοπαθών 

Όσοι στο εσωτερικό των δύο πλευρών αλλά και στη διεθνή κοινότητα εξακολουθούν να πιστεύουν σε μια έντιμη διευθέτηση του παλαιστινιακού δεν πρέπει να πιαστούν στην παγίδα των ακραίων φωνών

Ο θάνατος του Ραϊσί, το ένταλμα σύλληψης Νετανιάχου και οι χώρες-παρίες της Μέσης Ανατολής
Ο θάνατος του Ραϊσί, το ένταλμα σύλληψης Νετανιάχου και οι χώρες-παρίες της Μέσης Ανατολής

Ο υπεσυντηρητισμός του Ραϊσί, ο φανατικός αντιδυτικισμός του και η απόφασή του να προτάξει τις σχέσεις του Ιράν με την Κίνα και τη Ρωσία θα οδηγούσαν την Τεχεράνη σε ακόμη μεγαλύτερη ρήξη με τη Δύση

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.