Κοσμος

Η Χίλαρι θα κάνει τον Τρίτο Παγκόσμιο

Πώς ο Τραμπ τεκμηρίωσε τον ισχυρισμό του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
328686-679547.jpg

«Θα καταλήξουμε σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο για τη Συρία αν ακούσουμε τη Χίλαρι Κλίντον. Δεν πολεμάς τη Συρία πια, πολεμάς τη Συρία, τη Ρωσία και το Ιράν, εντάξει; Η Ρωσία είναι πυρηνική χώρα, αλλά μια χώρα όπου τα πυρηνικά δουλεύουν, σε σχέση με άλλες χώρες που απλώς μιλάνε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να εστιαστούμε στο Ισλαμικό Κράτος, όχι στη Συρία». Ο Άσαντ είναι πολύ ισχυρότερος τώρα από ό,τι ήταν εδώ και τρία χρόνια. Το  να καταφέρει κανείς να τον εκδιώξει είναι λιγότερο σημαντικό από το να ηττηθεί το ΙΚ. Ο Άσαντ είναι δευτερεύων, για μένα».

Αυτό είπε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία των ΗΠΑ κ. Ντόναλντ Τραμπ χτες Τρίτη, σε συνέντευξή του προς το πρακτορείο «Ρόιτερς».  

Άλλα ουσιώδη της συνέντευξης:

  • «Πώς  θα μπορέσει η Κλίντον να επιστρέψει και να διαπραγματευτεί με τον πρόεδρο της Ρωσίας κ. Πούτιν, τον οποίο έχει εμφανίσει ως τόσο απόλυτα κακό, αν κερδίσει τις εκλογές;»
  • Ο πρόεδρος Ομπάμα ευθύνεται για τη χειροτέρευση των σχέσεων με τις Φιλιππίνες υπό το νέο τους πρόεδρο Ροντρίγκο Ντουτέρτε.
  • «Έχω έλλειψη υποστήριξης από το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα στην προεκλογική μου εκστρατεία. Αν είχαμε κομματική ενότητα, δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε αυτές τις εκλογές από τη Χίλαρι Κλίντον».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ