Κοσμος

In Goa We Trust

Στη Goa, σήμερα, Ρώσοι και  άλλοι παγωμένοι Βόρειοι κάνουν restart με τη βοήθεια του ήλου 

1878-645.jpg
Φώτης Διονυσόπουλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2633-20854.jpg

Μα τι υπέροχος πλανήτης είναι αυτός, ο μοναχικός!

Δεν είναι εκπληκτικό που πάντα κάπου είναι καλοκαίρι; Κάποιοι (να τους πω τυχερούς;) έχουν ίσως πάντα το καλοκαίρι μέσα τους. Για τους άλλους, που τα πράγματα αρχίζουν και κρυώνουν (εντός ή εκτός), ευτυχώς υπάρχει η Γκόα.

Ένα ζεστό αυθεντικό χαμόγελο ενός Ινδού, ένα απολαυστικό μασάζ σε κάποια παραλία, η επαφή με την μαγεία της ζεστής τροπικής φύσης, όλα βοηθούν στο να ζωντανέψει λίγο η εσωτερική φλόγα. Κάτι ήξεραν οι χίππυς που από την δεκαετία του 70 ανακάλυψαν την ενέργεια αυτού του μέρους. 

Στις μέρες μας, περισσότεροι Ρώσοι πια, και άλλοι παγωμένοι Βόρειοι, συρρέουν τους Ευρωπαϊκούς χειμωνιάτικους μήνες και με την βοήθεια του ήλιου κάνουν restart. Κάτι ξέρουμε απ΄ αυτά εμείς οι Έλληνες. 

Το μακρύ Ελληνικό καλοκαίρι έχει κάνει το θαύμα του και μας έχει γλυτώσει από ατελείωτες ώρες στα ντιβάνια των ψυχαναλυτών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιράν: Η Νάζια Ματάνι, πρώην δημοσιογράφος και κοινωνική ακτιβίστρια, μιλά για την ενότητα και το σκοτάδι που απλώθηκε στο Ιράν
«Ο φόβος τελείωσε»: Ιρανή ακτιβίστρια μας μεταφέρει στους δρόμους της Τεχεράνης

Εκατομμύρια άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Ιράν, ενώ το καθεστώς απάντησε με μπλακάουτ και καταστολή. Από την Αθήνα, η Νάζια Ματάνι περιγράφει τη στιγμή που «η πλειοψηφία βγήκε επιτέλους στο φως»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY