Κοσμος

H Ολυμπιακή κοπτοραπτική της Stella McCartney

Σπορτίφ becomes you

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
24997-58536.jpg

Καθώς τα μάτια του πλανήτη παραμένουν στραμμένα αυτόν τον Αύγουστο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, η union jack σήμανση έχει την τιμητική της στα στάδια, στους δρόμους, στις εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Η Stella McCartney σχεδιάζοντας σε συνεργασία με την adidas τις στολές που ενδύεται η αθλητική αντιπροσωπεία της Μεγάλης Βρετανίας στη διοργάνωση, είχε έμπνευση.

n

Τι και αν δέχθηκε αρχικά τα κιτς σχόλια «ρε παιδιά, πού είναι η σημαία μας;», που μερίδα του λαϊκού βρετανικού Τύπου φιλοξένησε, όσο οι μέρες μετρούν αντίστροφα για την τελετή έναρξης, όλοι τείνουν στη διαπίστωση πως πρόκειται για μια sport chic αντίληψη που, εκτός από τα τερέν ή τα γυμναστήρια, θα «φορεθεί» και σε πιο κοσμικές περιπτώσεις. Η 41χρονη σχεδιάστρια μόδας, που έχει αναλάβει στο παρελθόν, εκτός από το νυφικό της Madonna, όταν αυτή παντρεύτηκε τον Γκάι Ρίτσι, μια σειρά διατεταγμένων celebrity υπηρεσιών, δε χρειάζεται να «απολογείται» για το γεγονός πως ο πατέρας της υπήρξε ένας Beatle. Το ταλέντο και τα fashion design πεπραγμένα της επιβεβαιώνουν πως θα μπορούσε να τα καταφέρει και με άλλο επώνυμο.

www.stellamccartney.eu

n

n

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ