Κοσμος

«Θηλάζω το αγόρι μου ανά δύο ώρες»: Η γυναίκα που τα παράτησε όλα για να θρέψει τον 36χρονο έρωτά της (εικόνες, video)

Κράξιμο και αηδία στα social media, αλλά ο Μπραντ δηλώνει ότι αισθάνεται ήδη πιο δυνατός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
130572-295960.jpg

Η Τζένιφερ Μάλφορντ από την Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών παράτησε τη δουλειά της στο μπαρ για να μπορεί να θηλάζει ανά δύο ώρες τον 36χρονο έρωτα της ζωής της, Μπραντ Λίσον.

Η Τζένιφερ είχε γίνει μητέρα πριν από 20 χρόνια και για αυτό πρέπει να θηλάζει με «ξερά τροφή» τον Μπραντ ανά δύο ώρες για να ξεγελά τον οργανισμό της ώστε να παράγει μητρικό γάλα. Ο Μπραντ είναι επαγγελματίας μπόντι μπίλντερ και λέει ότι έχει ήδη δει οφέλη στο σώμα του.

image

Η Τζένιφερ χρησιμοποιεί συχνά αντλία ή το χέρι της για τον νυχτερινό θηλασμό. Για να κατεβάσει γάλα παίρνει ένα φυτικό χάπι και τρώει λιναρόσπορους.

Η Τζένιφερ και ο Μπραντ μίλησαν για τη σχέση σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αυστραλίας και από τότε τα social media και τα ΜΜΕ πήραν φωτιά.

Η 36χρονη ήταν ελεύθερη όταν για πρώτη φορά διάβασε σε ιστοσελίδα για τον θηλασμό ενηλίκων και για το δέσιμο που φέρεται να δημιουργεί σε μια σχέση. «Ζήλεψα όταν διάβασα για το δέσιμο που δημιουργεί ο θηλασμός μεταξύ δύο ανθρώπων», λέει η Τζένιφερ. Σύμφωνα με την Daily Mail έξι στις επτά φορές ο θηλασμός καταλήγει σε σεξ. «Μου άρεσε πάντα να μου χαϊδεύουν το στήθος κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης. Ήμουν σίγουρη ότι θα μου αρέσει και ο θηλασμός».

image

Με τον Μπραντ γνωρίστηκαν μέσω ιστοσελίδα γνωριμιών. Όταν η 36χρονη του πρότεινε την ιδέα του θηλασμού ο 36χρονος συμφώνησε χωρίς αντίρρηση. «Την πρώτη φορά είχε μία περίεργη έκφραση, αλλά φαινόταν ενθουσιασμένος», λέει η Αμερικανίδα. «Εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι ήταν ο άνδρας της ζωής μου... Και οι δύο θέλαμε το ίδιο πράγμα από τη σχέση μας. Έναν μαγικό δεσμό που μόνο ο θηλασμός μπορεί να το επιτύχει», συμπληρώνει.

Πώς βλέπει τη σχέση του ο Μπραντ; «Έχουμε αναπτύξει μια προσωπική σχέση, ένα δέσιμο, έχουμε γίνει ένα», λέει και προσθέτει, «από την άλλη ποιος άντρας δεν θέλει δύο στήθη στο στόμα του;»

image

Το ζευγάρι δέχεται σφοδρή κριτική στο Facebook κυρίως από μαμάδες που το κατηγορεί πως εκχυδαΐζει τον θηλασμό. Επιπλέον, διαψεύδουν ότι ο οργανισμός του ενήλικα ευεργετείται από το μητρικό γάλα. Ωστόσο, πρώην μπόντι μπίλντερ παραδέχεται στη βρετανική «Sun» πως ο θηλασμός ενηλίκων είναι κάτι που, παρότι δεν συνηθίζεται, συζητείται στο διαδίκτυο, ενώ υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν υιοθετήσει ως μέσο μυικής ενδυνάμωσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ