- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Ξανά ευτυχισμένοι με ένα μωρό στην αγκαλιά οι γονείς που έχασαν τρία παιδιά στην πτήση MH17 (εικόνες)
«Ο Μο, η Έβι και ο Ότις μας έστειλαν ένα απίστευτο δώρο: την Βάιολετ»
Ο Άντονι Μάσλιν και η Μάριτ Νόρις είναι οι γονείς που στις 17 Ιουλίου του 2014 έχασαν και τα τρία παιδιά τους όταν η πτήση ΜΗ17 των Μαλαισιανών Αερογραμμών συνετρίβη στην Ουκρανία με αποτέλεσμα να σκοτωθούν συνολικά 298 άνθρωποι. Σήμερα ο Άντονι και η Μάριτ ξανάγιναν γονείς και καλωσόρισαν στη ζωή τους την μικρή Βάιολετ Μέι Μάσλιν.

Τα τρία αδικοχαμένα παιδιά, Μο, Έβι και Ότις, επέστρεφαν στην Αυστραλία με τον παππού τους, έπειτα από τις διακοπές τους στην Ευρώπη, αφού το σχολείο θα ξεκινούσε εκείνη την εβδομάδα. Ωστόσο, οι γονείς τους αποφάσισαν να μείνουν λίγες ακόμη ημέρες στο Άμστερνταμ για να ηρεμήσουν.
Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον ερχομό της κόρης του στις 10 Μαΐου με ένα μήνυμα στο οποίο τονίζουν ότι η μικρή τους έφερε ξανά «αγάπη και φως, ελπίδα και χαρά». Όπως και στην ανακοίνωση που είχαν βγάλει για να μιλήσουν για την «κόλαση» την οποία βίωναν καθημερινά μετά τον θάνατο των παιδιών τους, έτσι και σε αυτή, οι λέξεις που χρησιμοποιούν συγκινούν και συγκλονίζουν.

«Πιστεύουμε πως ο Μο, ο οποίος θα γιόρταζε το περασμένο Σάββατο το 14α γενέθλιά του, η Έβι που θα ήταν 12, ο Ότις που θα γινόταν 10 τον επόμενο μήνα και ο παππούς Νικ μας έστειλαν ένα απίστευτο δώρο. Η γέννηση της κόρης μας, Βάιολετ, είναι μια δοκιμασία για εμάς και για τα όσα επιστρέψουμε, όπως το ότι η αγάπη είναι πιο δυνατή από το μίσος», αναφέρουν και συνεχίζουν: «Ακόμη ζούμε με τον πόνο αλλά η Βάιολετ και η σκέψη ότι και τα τέσσερα παιδιά μας είναι πάντα μαζί μας, φέρνει φως στο σκοτάδι μας. Θα συνεχίσουμε να αγαπάμε και τα τέσσερα παιδιά μας. Η Βάιολετ φέρνει ελπίδα και χαρά για εμάς. Ελπίζουμε ότι θα φέρει ελπίδα και χαρά και σε εσάς», τονίζει το ζευγάρι.

Υπενθυμίζεται ότι το Μπόινγκ των Μαλαισιανών Αερογραμμών χτυπήθηκε από ρωσικής κατασκευής πύραυλο εδάφους αέρος. Αξιωματούχοι δυτικών κυβερνήσεων και της Ουκρανίας κατηγόρησαν τους υποστηριζόμενους από τη Ρωσία Ουκρανούς αυτονομιστές για την κατάρριψη του αεροσκάφους. Οι ρωσικές αρχές εμμένουν μέχρι σήμερα ότι δεν έχουν καμία ανάμειξη και κατηγορούν την κυβέρνηση της Ουκρανίας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο συνιδρυτής της OpenAI αρνείται τις κατηγορίες
Εξετάζεται μείωση του ορίου ποινικής ευθύνης σε νέους κάτω των 16 ετών
Η γυναίκα που ξεπέρασε μια οικογενειακή τραγωδία και αγωνίστηκε για τα δικαιώματα των ΑμεΑ
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ξερογλείφονται για ένα κάποιο μπάχαλο –μιας και κάτι τέτοιο θεωρείται γι’ αυτά δίκαιο και αυτονόητο–, που θα ξεβρακώσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη
Ελλείψεις σε τρόφιμα και καύσιμα λόγω των κινητοποιήσεων
Πόσο θα ακριβύνουν το 2027
Kαθώς οι αγρότες είναι δυσαρεστημένοι με την ακρίβεια
Οι αρχικές πληροφορίες και η διάψευση των Αρχών
Η Βουλή των Αντιπροσώπων ενέκρινε το μνημόνιο του 2019 για τις θαλάσσιες ζώνες
Η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο Βρετανός ηθοποιός και κωμικός της επιτέθηκε στα γραφεία του Capital Radio
Το κόμμα διαβεβαιώνει ότι οι διαρροές αυτές δεν αφορούν αξιωματούχους σε ομοσπονδιακό επίπεδο
Οι ψηφοφόροι της Gen Ζ αναζητούν αίσθημα ασφάλειας, μετατοπίζοντας τον εκλογικό χάρτη της χώρας
Έρευνα για τις ευθύνες των αρχών μετά τις καταστροφές και τη βία
Η άνοδος των τιμών στα καύσιμα και ο πόλεμος ενισχύουν το προβάδισμα των Δημοκρατικών
Πολίτες συνεχίζουν καθημερινά τις διαμαρτυρίες τους
Το 2016 υπήρξε ζευγάρι με τον Τζάστιν Μπίμπερ
Τι ζητούν οι διαδηλωτές και η φαντασμαγορία της βίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Ήταν στοχευμένη επίθεση» λένε οι αρχές
Η 20ή Οκτωβρίου υπογραμμίζει τον κρίσιμο ρόλο που διαδραματίζουν τα αξιόπιστα στατιστικά δεδομένα στην παγκόσμια πρόοδο
Τι συνέβη το Σαββατοκύριακο και ποια τα μέτρα που λαμβάνονται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.