- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Μπριζ: Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ - Χωρίς απουσίες η βελγική ομάδα στην Τούμπα
Η Μπριζ, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League, ταξιδεύει σήμερα για Θεσσαλονίκη για την αυριανή ρεβάνς στην Τούμπα και ο προπονητής της βελγικής ομάδας, Νίκι Χάγιεν, αποφάσισε να ταξιδέψουν όλοι οι παίκτες μαζί με την αποστολή.
Ακόμα κι οι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, όπως οι τιμωρημένοι Τιάγκο, Ντε Κάιπερ και Μέχελε, αλλά κι οι παίκτες που λόγω τραυματισμού είναι αμφίβολοι ή τελικά θα χάσουν το παιχνίδι, θέλοντας να δείξει την κρισιμότητα του αγώνα.
Ο Χάγιεν θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή για να διαπιστώσει την κατάσταση των Μινιολέ, Ολσεν, Οντόι και Νίλσεν που δεν αγωνίστηκαν στο πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο. Η αποστολή αναχώρησε σήμερα για τη Θεσσαλονίκη και το απόγευμα θα προπονηθεί στην Τούμπα, όπου θα πραγματοποιηθεί κι η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Να σημειωθεί πως η διοίκηση της Μπριζ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καλεί τους φιλάθλους της που θα ταξιδέψουν τη Θεσσαλονίκη για τον επαναληπτικό αγώνα με τον ΠΑΟΚ να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε ν' αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Πότε είναι ο επόμενος αγώνας της
Τι σημαίνει η 10η θέση για τη χώρα μας
Πού βρίσκεται η ελληνική ομάδα
Τα αποτελέσματα της βραδιάς
Μόνη εξαίρεση για την ελληνική ομάδα το πρώτο δεκάλεπτο του β΄ ημιχρόνου
Ο Γάλλος σέντερ είχε διάθεση για πλάκα και κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης
Τα δεδομένα με τους τραυματισμούς
«Τσιμπήστε από την τούρτα και μετά προπόνηση» φώναξε ο Μανόλο
Το μέλλον του θα κριθεί τις επόμενες ημέρες
Τι συνέβη στο διάσημο ζευγάρι του τένις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τεράστια νίκη για τον Στέφανο
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Οι ώρες και τα κανάλια μετάδοσης
H ώρα και το κανάλι μετάδοσης
Ο Ρονάλντο αποχώρησε από τη βάση της εθνικής Πορτογαλίας στην Κοπεγχάγη πριν από τον αγώνα με τη Δανία για το Nations League
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.