Αθλητισμος

Ερευνάται πειθαρχικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο - Για άσεμνη χειρονομία σε φιλάθλους

Εκνευρισμένη αντίδραση του Πορτογάλου σταρ όταν οπαδοί φώναξαν το όνομα του Μέσι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κριστιάνο Ρονάλντο: Πειθαρχική έρευνα για άσεμνη χειρονομία σε φιλάθλους της Αλ Νασρ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.
Έρευνα λόγω άσεμνης χειρονομίας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο © EPA/STR

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πειθαρχική έρευνα για άσεμνη χειρονομία σε φιλάθλους της Αλ Νασρ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας.

Τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας αναφέρουν σήμερα (26/2) ότι το πειθαρχικό συμβούλιο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας ξεκίνησε έρευνα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, λόγω μιας άσεμνης χειρονομίας που φέρεται να  έκανε μετά τη χθεσινή νίκη της Αλ Νασρ με σκορ 3-2 επί της Αλ Σαμπάμπ. 

Ρονάλντο: Απάντησε με άσεμνη χειρονομία στις ιαχές για τον Μέσι

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Πορτογαλίας O Jogo, μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής της Saudi Pro League, στην οποία ο Πορτογάλος σταρ άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό, ο Ρονάλντο απάντησε στις επευφημίες των γηπεδούχων για τον Λιονέλ Μέσι, με μια εμφανή άσεμνη χειρονομία.

Τα στιγμιότυπα έγιναν γρήγορα viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα μπορούσαν τώρα να οδηγήσουν σε τιμωρία για τον CR7, ο οποίος έχει σκοράρει τέσσερα γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια που παίχτηκαν το 2024 και οδηγεί τη λίστα με τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος, με 22 γκολ και εννέα ασίστ σε 20 αγώνες.

Η εθνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (SAFF) της Σαουδικής Αραβίας φέρεται να ερευνά το περιστατικό, αν και δεν έχει δοθεί επίσημη απάντηση.

«Η πειθαρχική επιτροπή αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη δοκιμασία. Θα περιμένουμε να δούμε», σημείωσε ο Σαουδάραβας τηλεοπτικός παρουσιαστής Waleed Al Farraj στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το Reuters. «Όλα έχουν τα όριά τους, όσο διάσημος κι αν είσαι. Έτσι είναι τα μεγάλα πρωταθλήματα».

Επεισοδιακή η θητεία του CR7 στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ρονάλντο γίνεται πρωτοσέλιδο για μια άσεμνη χειρονομία κατά το διάστημα της θητείας του στην Αλ Νασρ.

Τον περασμένο Απρίλιο, φάνηκε να πιάνει τον καβάλο του ως απάντηση σε οπαδούς της Αλ Χιλάλ, που φώναζαν και τραγουδούσαν το όνομα του Μέσι καθώς έφευγε από το γήπεδο.

Τον Φεβρουάριο, έτριψε ένα ρούχο της Αλ Χιλάλ που πετάχτηκε προς την κατεύθυνση του μέσα στο σορτς του, πριν το πετάξει πίσω στο πλήθος. Οι οπαδοί της Αλ Χιλάλ φώναζαν επίσης το όνομα του Μέσι κατά τη διάρκεια εκείνου του αγώνα.

(Με πληροφορίες του Bleacher Report)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ