- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σουηδός διεθνής νοσηλεύεται σε μηχανική υποστήριξη - Πάσχει από άγνωστη εγκεφαλική νόσο
Έχασε τις αισθήσεις του ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Μίντιλαντ
Ο Κρίστοφερ Όλσον νοσηλεύεται σε μηχανική υποστήριξη - Ο 28χρονος Σουηδός ποδοσφαιριστής πάσχει από άγνωστη εγκεφαλική νόσο.
Ο Σουηδός διεθνής Κρίστοφερ Όλσον πάσχει από μία άγνωστη εγκεφαλική νόσο, με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο νοσοκομείο και να τεθεί σε μηχανική υποστήριξη, όπως ανακοινώθηκε σήμερα (27/2) από την ομάδα του, την Μίντιλαντ, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Δανίας.
Ο Κρίστοφερ Όλσον πάσχει από οξεία εγκεφαλική ασθένεια
«Ο Κρίστοφερ Όλσον πάσχει από μια φαινομενικά οξεία εγκεφαλική ασθένεια που δεν οφείλεται σε αυτοτραυματισμό ή σε εξωτερικούς παράγοντες», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, που δόθηκε στην δημοσιότητα, προκειμένου να μπει τέλος στις φήμες για την απουσία του παίκτη.
«Ο 28χρονος παίκτης της Εθνικής Σουηδίας έχασε τις αισθήσεις του στο σπίτι του την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Άαρχους, όπου νοσηλεύεται και τοποθετήθηκε σε αναπνευστήρα», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ ο διεθνής Σουηδός
Ο Όλσον άρχισε την καριέρα του στην Άρσεναλ, ενώ αγωνίσθηκε στις Νόρκεπινγκ, ΑΙΚ Στοκχόλμης, Κράσνονταρ και Αντερλεχτ, πριν αποκτηθεί από την Μίντιλαντ, το περασμένο καλοκαίρι.
Με ανάρτησή της στα social media, η σουηδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.
«Όλη η σουηδική ποδοσφαιρική οικογένεια σε σκέφτεται και ελπίζει ότι θα αναρρώσεις σύντομα», έγραψε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Προ των πυλών η σπουδαία μεταγραφή για τον Έλληνα εξτρέμ
Η στάση των Αργεντίνων προκάλεσε αρνητικά σχόλια λόγω της έλλειψης σεβασμού προς την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια
Πώς διαμορφώνεται μετά το Μουντιάλ 2026
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ξαναπάτησε χορτάρι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
Το μήνυμα του μετά τον χαμένο τελικό
Η αναφορά του για το Μουντιάλ δεν άργησε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Αρχίζει πειθαρχική έρευνα
O «Κing Kev» ήταν δυο φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας
Οι παίκτες προσγειώθηκαν στη Μαδρίτη με το τρόπαιό τους
Αν περάσει το εμπόδιο της Ντινάμο Κιέβου
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της, όμως όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες έγιναν μάρτυρες μιας εμπειρίας που ξεπέρασε το αποτέλεσμα.
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Πότε θα διεξαχθούν οι αγώνες
Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και αύρες νερού
Η νέα «προσθήκη» της FIFA
Το πιο κερδοφόρο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας - Ενισχύεται η θέση του Τζιάνι Ινφαντίνο
Δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά του ο 48χρονος προπονητής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.