- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πογέτ: Δεν είναι φυσιολογικό που δεν έχω στα χέρια μου πρόταση για ανανέωση συμβολαίου
Οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής στη Sun
Εθνική Ελλάδος: Αιχμές Πογέτ για το συμβόλαιο σε συνέντευξή του στη Sun
Το γεγονός ότι δεν έχει ακόμα στα χέρια του πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας, «δεν είναι φυσιολογικό». Αυτό υποστήριξε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ, αναφερόμενος στο γεγονός ότι το συμβόλαιό του εκπνέει στις 31 Μαρτίου.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός της εθνικής μας ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στη «Sun» και μίλησε επί παντός του επιστητού. Ωστόσο, οι απόψεις για το μέλλον του στον πάγκο της «γαλανόλευκης» παρουσιάζουν πολύ έντονο ενδιαφέρον.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ
«Υπήρξαν πάρα πολλές φήμες σχετικά με το ενδεχόμενο ανανέωσης, αλλά αυτή τη στιγμή, 16/1/2024 στις 12:06 το μεσημέρι (σ.σ. η ώρα της συνέντευξης) δεν υπάρχει καμία προσφορά. Οπότε παραμένω στην ίδια θέση. Θα δούμε.
Το πρόβλημα είναι ότι, λόγω του παρελθόντος μου στην ΑΕΚ, γνωρίζω πώς λειτουργεί το πράγμα. Ζήτησα να μην φτάσω στις 31 Μαρτίου χωρίς νέο συμβόλαιο. Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω να υπογράψω και θα φέρω εις πέρας τις ευθύνες μου μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αλλά, ξέρετε, οι άνθρωποι παίζουν με την κατάσταση: "Αν προκριθεί, θα πάει στο Euro γιατί δεν έχουν σημασία τα χρήματα γιατί δεν θα τα χάσει". Ή το αντίστροφο, "αν δεν προκειθείμ θα ανανεώσει φθηνότερα ή οτιδήποτε άλλο". Δεν μου αρέσει αυτό. Θέλω να με σκέφτονται ως προπονητή για αυτό που είμαι τώρα και θα είμαι ακριβώς ο ίδιος και στις 31 Μαρτίου.
Προφανώς η κατάσταση δεν είναι στα δικά μου χέρια. Απλώς περιμένω. Θα ήθελα πολύ να ανανεώσω πριν από την προθεσμία για να κλείσω αυτήν την κατάσταση αφού ακόμη και για τους παίκτες είναι λίγο περίεργο να μη γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί. Ειδικά γιατί ξέρω ότι αν δεν ανανεώσω μετά τις 31, γνωρίζοντας πώς λειτουργεί στην Ελλάδα, θα με κατηγορήσουν.
Δεν ξέρω για ποιο πράγμα, αλλά θα κατηγορηθώ, θα είναι δική μου ευθύνη. Κανονικά, όταν θέλεις έναν παίκτη, δεν περιμένεις μέχρι τους τελευταίους έξι μήνες ή τρεις μήνες ή δύο μήνες για να ανανεώσεις το συμβόλαιό του. Άρα θέλουν προπονητή; Εμένα, λυπάμαι, αλλά το timing δείχνει ότι η Ομοσπονδία δεν βιάζεται ιδιαίτερα.
Θα πάω μέχρι το τέλος, θα είμαι ο εαυτός μου. Τελείωσα δύο συμβόλαια στη Σαραγόσα. Έπαιξα μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της τελευταίας στιγμής και τα έδωσα όλα. Δεν πρόκειται να αλλάξω τώρα, οπότε είμαι ο ίδιος. Αλλά είναι λίγο άβολη αυτή η κατάσταση. Δεν είναι φυσιολογικό να μην μού έχει γίνει πρόταση ανανέωσης. Δεν είναι».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Σκοράρει ασταμάτητα ο Πορτογάλος αστέρας
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Θέλω να θυμίσω στα παιδιά ότι δεν είναι μόνα καθώς κυνηγούν τα όνειρά τους», λέει η αθλήτρια
Απόψε το βράδυ η αναμέτρηση
Τι ώρα είναι η σπουδαία αναμέτρηση
Απέσπασαν τα συγχαρητήρια αντιδημάρχου Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινοχρήστων Χώρων της Θεσσαλονίκης
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε στον τελικό από τους Ισπανούς
Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στην εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι των playoffs της Euroleague απέναντι στη Βαλένθια
Ιστορική ποινή για τον Αντράδα - Ζήτησε δημόσια συγγνώμη την Κυριακή
Τι σχολίασε ο Αμερικανός σούπερ σταρ για το φάουλ που του έγινε στη συγκεκριμένη φάση
Ενοχλήσεις στη μέση έχει ο Τάισον Ουόρντ, διάστρεμμα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ
Η ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού
Η ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού
Δείτε όλα τα τέρματα της βραδιάς
Επιθετική πανδαισία στο Παρίσι
Τεράστια νίκη για το τριφύλλι και το πλεονέκτημα έδρας τώρα στο T-Center
Πάτησε γκάζι στην 3η περίοδο και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στο F4
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.