Αθλητισμος

Πέθανε ο πρώην ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, Χερμπ Κολ

Σε ηλικία 88 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέθανε ο πρώην ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, Χερμπ Κολ
Πέθανε ο πρώην ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς, Χερμπ Κολ © EPA

Μιλγουόκι Μπακς: Πέθανε ο πρώην ιδιοκτήτης τους, Χερμπ Κολ - Σε ηλικία 88 ετών

Έφυγε από την ζωή το απόγευμα της Τετάρτης ο Χερμπ Κολ, ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ, ιδιοκτήτης των Μιλγουόκι Μπακς και μεγιστάνας των καταστημάτων λιανικής, σε ηλικία 88 ετών μετά από σύντομη ασθένεια.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του, ο Χέρμπερτ Κολ, έβαζε πάντα τους ανθρώπους σε προτεραιότητα – από τους υπαλλήλους του και τις οικογένειές τους μέχρι τους πελάτες του και τις αμέτρητες φιλανθρωπικές οργανώσεις και προσπάθειες», ανέφερε η JoAnne Anton, διευθύντρια δωρεών του Herb Kohl Philanthropies.

«Το Herb Kohl Way δεν είναι απλώς το όνομα ενός δρόμου μπροστά από το Fiserv Forum. Το Herb Kohl Way συνοψίζει τέλεια μια κληρονομιά ταπεινότητας, δέσμευσης, συμβιβασμού και καλοσύνης προς αμέτρητους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε, τους υπηρέτησε και τους βοήθησε στην πορεία. Αυτές οι αξίες θα συνεχίσουν να ζουν μέσω του Ιδρύματός του», συμπλήρωσε.

Ο Χέρμπ Κολ ήταν γιος Εβραίων μεταναστών, η μητέρα του ήταν από τη Ρωσία και ο πατέρς του από την Πολωνία. Ήταν γεννημένος στο Μιλγουόκι και πάντα ένιωθε ιδιαίτερη σύνδεση με τους Μπακς. Γι' αυτό και το 1985 τους αγόρασε για 18 εκατομμύρια δολάρια.

«Είμαι ευχαριστημένος, χαρούμενος και ενθουσιασμένος. Οι Μιλγουόκι Μπακς είναι στο Μιλγουόκι και θα παραμείνουν στο Μιλγουόκι», είχε πει τότε σε συνέντευξή του ενώ σε άλλη είχε δηλώσει:

«Η ευκαιρία που μου δόθηκε να αγοράσω και να κρατήσω την ομάδα εδώ στο Μιλγουόκι είναι μια από τις πιο μοναδικές και τυχερές εμπειρίες που έχω απολαύσει ποτέ».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ