Αθλητισμος

Αντετοκούνμπο: «Κάποιες φορές το κάνουμε δύσκολο για τους εαυτούς μας»

Τι είπε για την συνεργασία του με τον Λίλαρντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντετοκούνμπο: «Κάποιες φορές το κάνουμε δύσκολο για τους εαυτούς μας»

Αντετοκούνμπο: Τι είπε για την δύσκολη νίκη επί των Μπλέιζερς - Τι είπε για την συνεργασία του με τον Λίλαρντ

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε εξαιρετική ημέρα, οι Μπακς επικράτησαν δύσκολα των Μπλέιζερς στο Μιλγουόκι με 108-102 στον πρώτο αγώνα του Ντέιμιαν Λίλαρντ εναντίον της παλιάς του ομάδας.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο «Giannis» μίλησε για το ματς, υποστήριξε πως μερικές φορές αυτός και οι συμπαίκτες του, δυσκολεύουν τους… εαυτούς τους, ενώ τόνισε πως όσο προχωράει η σεζόν, τόσο βελτιώνεται και η συνεργασία του με τον Λίλαρντ.

Ο «Greek Freak» είπε μεταξύ άλλων:

«Κάποιες φορές το κάνουμε δύσκολο για τους εαυτούς μας. Το Πόρτλαντ είναι μία πολύ καλή ομάδα, νέα ομάδα, παίζει σκληρά, έχει εξαιρετικούς αμυντικούς. Το κάνουμε δύσκολο. Θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε έτσι το παιχνίδι. Δεν θα έπρεπει να είμαστε πίσω με 26 και μετά να προσπαθούμε να επιστρέψουμε να νικήσουμε το παιχνίδι. 

Αλλά στο τέλος της ημέρας είμαι χαρούμενος που μπορέσαμε να νικήσουμε. Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά που έπαιξαν, κράτησαν ψηλά το κεφάλι. Ο Θανάσης είπε κάτι πολύ σημαντικό. Δεν έχει σημασία αν θα κερδίσεις ή αν θα χάσεις. Σημασία έχει να μπορείς να κρατάς το κεφάλι σου ψηλά, να είσαι περήφανος που είσαι ικανός να παίξεις ένα παιχνίδι».

Για την συνύπαρξή του με τον Λίλαρντ είπε: «Όσο η σεζόν προχωρά βρίσκουμε τρόπους να παίζουμε ο ένας με τον άλλον, να είμαστε πιο επιδραστικοί. Στο τέλος της ημέρας πηγαίνουμε προς αυτό το σημείο. Εγώ σαν συμπαίκτης αντιλαμβάνομαι το τάιμινγκ που θέλει την μπάλα. Πρέπει να του δώσεις την μπάλα. Ειδικά στα οκτώ τελευταία λεπτά του παιχνιδιού.

Ξέρω όταν και οι δυο μπορούμε να είμαστε ο εαυτός μας, παίξουμε με υψηλή αυτοπεποίθηση, πάμε στο σωστό σημείο και γίνουμε απειλή σε όλα τα σημεία στο γήπεδο, το παιχνίδι γίνεται ευκολότερο για τους συμπαίκτες μας. Μας βάζει σε θέση να κερδίζουμε παιχνίδια. Κάνει το παιχνίδι ευκολότερο για τους συμπαίκτες μας.

Στο προηγούμενο παιχνίδι ο Μπρουκ είχε 40 πόντους, την ώρα που ο Ντέιμ και εγώ είχαμε 30. Την μία μέρα θα είναι ο Μπρουκ (σ.σ. Λόπεζ), την άλλη ίσως ο Μπόμπι (σ.σ. Πόρτις), την άλλη ίσως ο Κρις (σ.σ Μίντλετον), την άλλη ίσως ο Μαλίκ (σ.σ. Μπίσλι). Στο τέλος της ημέρας, ο Ντέιμ πρέπει να είναι ο Ντέιμ, εγώ πρέπει να είμαι εγώ». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ