Αθλητισμος

Στη Νίκη Ξάνθου τα πολυσυζητημένα παπούτσια του Τεντόγλου (εικόνα)

Το άλμα που ακυρώθηκε και η δημοπρασία για καλό σκοπό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκη Ξάνθου και Μίλτος Τεντόγλου
Νίκη Ξάνθου και Μίλτος Τεντόγλου © Niki Xanthou/Facebook

Μίλτος Τεντόγλου - Η δημοπρασία για τα παπούτσια και το άλμα που ακυρώθηκε - Η Νίκη Ξάνθου είναι πλέον ο νέος κάτοχός τους

Ο Μίλτος Τεντόγλου έβγαλε σε δημοπρασία τα παπούτσια που φορούσε, όταν ακυρώθηκε το άλμα του από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Όπως έγινε γνωστό, τα «παράτυπα» παπούτσια κατέληξαν στα χέρια της Νίκης Ξάνθου.

Ο Μίλτος Τεντόγλου είχε κάνει άλμα στα 8,40 μέτρα στο μίτινγκ του Τορούν, το οποίο όμως στη συνέχεια ακυρώθηκε από τη World Athletics. Λίγες ημέρες αργότερα ακολούθησε άλμα στα 8,41 μέτρα στη Μαδρίτη, με τον Μίλτο Τεντόγλου να δηλώνει με νόημα πως «ένα παπούτσι δεν κάνει τον καλό αθλητή».

Τα χρήματα από τη δημοπρασία προορίζονται για τα σεισμόπληκτα παιδιά στην Τουρκία.

Η ανάρτηση της Νίκης Ξάνθου για τα παπούτσια του Τεντόγλου

«Μίλτος Τεντόγλου! Είναι τιμή μου που απέκτησα τα πολυσυζητημένα παπούτσια σου. Η πρωτοβουλία σου αυτή δείχνει ότι εκτός απο τεράστιος αθλητής είσαι και υπέροχος άνθρωπος!» έγραψε στην ανάρτησή της η πρώην πρωταθλήτρια από τη Ρόδο.

Η Νίκη Ξάνθου είχε κατακτήσει το αργυρό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στο Παγκόσμιο της Αθήνας το 1997 και το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό στη Βιέννη το 2002, ενώ είχε έρθει 4η στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα το 1996.

Μίλτος Τεντόγλου! Είναι τιμή μου που απέκτησα τα πολυσυζητημένα παπούτσια σου.Η πρωτοβουλία σου αυτή δείχνει ότι εκτός απο τεράστιος αθλητής είσαι και υπέροχος άνθρωπος!

Posted by Niki Xanthou on Sunday, March 26, 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ