Αθλητισμος

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε τον Μαρσέλο - Ντελίριο ενθουσιασμού στο «Καραϊσκάκης» (βίντεο)

Στα ερυθρόλευκα ο 34χρονος πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μαρσέλο αποθεώθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό
Ο Μαρσέλο αποθεώθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κατά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό © EUROKINISSI/LATO KLODIAN

Ο Μαρσέλο με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην παρουσίαση στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Μαρσέλο είναι το μεγάλο μεταγραφικό «μπαμ» που πέτυχε ο Ολυμπιακός. Ο 34χρονος Βραζιλιάνος σούπερ σταρ και πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η τεράστια μεταγραφή προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι πήγαν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να δουν τον Βραζιλιάνο να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα με το νούμερο 12 στην πλάτη.

Ο Μαρσέλο προσγειώθηκε με αεροπλάνο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν από τις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας (5/9). Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού κατά την παρουσίασή του. Περισσότεροι από 20.000 φίλαθλοι γέμισαν τις εξέδρες για να δουν από κοντά τον Μαρσέλο.

«Σας ευχαριστώ. Είμαι πολύ χαρούμενος, ικανοποιημένος. Κι η οικογένειά μου επίσης. Ελπίζω να βρίσκομαι εδώ και να βοηθήσω την ομάδα με μεγάλη αφοσίωση. Πριν ξεκινήσω, θέλω να σας πω ένα πράγμα. Ευχαριστώ σε όσους ήρθατε. Πάμε Ολυμπιακέ (σ.σ στα ελληνικά η τελευταία πρόταση)», τα πρώτα λόγια του Μαρσέλο στην παρουσίασή του στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

LIVE - H παρουσίαση του Μαρσέλο! / Marcelo's presentation!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY