Αθλητισμος

Champions League: Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης και Βιγιαρεάλ-Μπάγερν απόψε για τους «8»

Τα μάτια όλων στο Λονδίνο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το τρόπαιο του Champions League
Το τρόπαιο του Champions League © EPA

Champions League 2022: Συνεχίζεται η αγωνιστική δράση απόψε με τα δύο τελευταία ματς της φάσης των «8».

Ολοκληρώνονται απόψε τα πρώτα παιχνίδια για τα προημιτελικά του Champions League με το Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης να ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα.

Η φορμαρισμένη Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από την Τσέλσι που προβληματίζει με τις εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό, με αποκορύφωμα την τεσσάρα από την Μπρέντφορντ.

Στο τελευταίο παιχνίδι των «8», η κάτοχος του Europa League, Βιγιαρεάλ υποδέχεται την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου με μοναδικό στόχο να την εκπλήξει όπως ακριβώς έκανε και στην Γιουβέντους στους «16».

Champions League: Βήματα πρόκρισης για Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έκαναν βήματα πρόκρισης στην επόμενη φάση του φετινού Champions League απέναντι σε Μπενφίκα και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα.

Οι δύο διεκδικητές του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ επικράτησαν των αντιπάλων τους με 3-1 και 1-0 αντίστοιχα και πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Champions League 2022: Ο Ντίαζ «ξεκλείδωσε» την Μπενφίκα 

Στη Λισαβόνα, ο Λουίς Ντίαζ συνέχισε το έργο που είχε αρχίσει με τη φανέλα της Πόρτο κόντρα στην Μπενφίκα και με μία ασίστ και ένα γκολ βοήθησε την Λίβερπουλ να φτάσει σε μία άνετη νίκη με 3-1 που της δίνει σπουδαίο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού.

Τα άλλα δύο γκολ των «reds» πέτυχαν οι Κονατέ και Μανέ αντίστοιχα ενώ για τη Μπενφίκα είχε μειώσει ο Νούνιεζ προσωρινά.

Champions League 2022: Ο Ντε Μπρόινε «τελείωσε» την αδιάφορη Ατλέτικο

Στο Μάντσεστερ, η Σίτι επικράτησε με το ισχνό 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα παιχνίδι που το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την ακριβή εικόνα του αγώνα.

Κι αυτό διότι οι «ροχιμπλάνκος» ήταν... άφαντοι στον αγωνιστικό χώρο και δεν επιχείρησαν ούτε ένα σουτ στην εστία του γκολκίπερ των «πολιτών».

Το γκολ που έδωσε το προβάδισμα και τη νίκη στη Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ