Αθλητισμος

Champions League: Επιστρέφει απόψε με τα πρώτα ματς των προημιτελικών

Ποια ματς ξεχωρίζουν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κλήρωση Τσάμπιονς Λιγκ
Κλήρωση Τσάμπιονς Λιγκ © EPA

Η προημιτελική φάση του Champions League ξεκινάει αυτή την εβδομάδα με τα Μάντσεστερ Σίτι-Ατλέτικο Μαδρίτης και το Τσέλσι-Ρεάλ να ξεχωρίζουν.

Ξεκινούν αυτή την εβδομάδα τα προημιτελικά του Champions League με δύο ντέρμπι να ξεχωρίζουν στα τέσσερα παιχνίδια που δεσπόζουν στη φάση των «8» της διοργάνωσης.

Αναλυτικά, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης σήμερα το βράδυ στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της φάσης με τις δύο ομάδες να κοιτούν με το ένα μάτι τα ημιτελικά και το άλλο τα πρωταθλήματα των χωρών τους. Και αυτό γιατί και οι «πολίτες» είναι στην τελική ευθεία για το ντέρμπι με την Λίβερπουλ που ίσως κρίνει τον φετινό πρωταθλητή της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ από την άλλη οι «ροχιμπλάνκος» θέλουν να αναρριχηθούν στον πίνακα της βαθμολογίας της Λα Λίγκα για να βρεθούν στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η έκπληξη των προημιτελικών, Μπενφίκα, υποδέχεται στην Πορτογαλία την Λίβερπουλ σε ένα παιχνίδι με καθαρό φαβορί αλλά και παγίδες. Η Μπενφίκα απέδειξε πως μπορεί να κοιτάξει στα ίσια τους «reds» του Μέρσισαϊντ, οι οποίοι βρίσκονται σε κλίμα ντέρμπι αφού ταξιδεύουν και στο Μάντσεστερ για το ντέρμπι τίτλου με την Σίτι την Κυριακή.

Champions League: Ξεχωρίζει το Τσέλσι-Ρεάλ Μαδρίτης αύριο

Στις αυριανές αναμετρήσεις, η φορμαρισμένη Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από την Τσέλσι που προβληματίζει με τις εμφανίσεις της τον τελευταίο καιρό, με αποκορύφωμα την τεσσάρα από την Μπρέντφορντ.

Στο τελευταίο παιχνίδι των «8», η κάτοχος του Europa League, Βιγιαρεάλ υποδέχεται την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου με μοναδικό στόχο να την εκπλήξει όπως ακριβώς έκανε και στην Γιουβέντους στους «16».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ