Αθλητισμος

Champions League 2022: Βήματα πρόκρισης για Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι

Κόντρα σε Μπενφίκα και Ατλέτικο Μαδρίτης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι στη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης
Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι στη νίκη επί της Ατλέτικο Μαδρίτης © EPA

Champions League 2022: Με νίκες άρχισαν τη φάση των προημιτελικών Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι κόντρα σε Μπενφίκα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έκαναν βήματα πρόκρισης στην επόμενη φάση του φετινού Champions League απέναντι σε Μπενφίκα και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα.

Οι δύο διεκδικητές του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ επικράτησαν των αντιπάλων τους με 3-1 και 1-0 αντίστοιχα και πήραν προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

Champions League 2022: Ο Ντίαζ «ξεκλείδωσε» την Μπενφίκα 

Στη Λισαβόνα, ο Λουίς Ντίαζ συνέχισε το έργο που είχε αρχίσει με τη φανέλα της Πόρτο κόντρα στην Μπενφίκα και με μία ασίστ και ένα γκολ βοήθησε την Λίβερπουλ να φτάσει σε μία άνετη νίκη με 3-1 που της δίνει σπουδαίο προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του θεσμού.

Τα άλλα δύο γκολ των «reds» πέτυχαν οι Κονατέ και Μανέ αντίστοιχα ενώ για τη Μπενφίκα είχε μειώσει ο Νούνιεζ προσωρινά.

 

Liverpool vs Benfica 3 1 ALL GOALS Sadio Mane Goal, Konate Goal  DIAZ GOAL Extended Highlights

 

Champions League 2022: Ο Ντε Μπρόινε «τελείωσε» την αδιάφορη Ατλέτικο

Στο Μάντσεστερ, η Σίτι επικράτησε με το ισχνό 1-0 της Ατλέτικο Μαδρίτης σε ένα παιχνίδι που το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την ακριβή εικόνα του αγώνα.

Κι αυτό διότι οι «ροχιμπλάνκος» ήταν... άφαντοι στον αγωνιστικό χώρο και δεν επιχείρησαν ούτε ένα σουτ στην εστία του γκολκίπερ των «πολιτών».

Το γκολ που έδωσε το προβάδισμα και τη νίκη στη Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.

 

Man City vs Atletico Madrid 1 0 Extеndеd Hіghlіghts & All Gоals 2022 HD

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ