Αθλητισμος

NBA: Το μεγάλο επίτευγμα των Νάγκετς

Το Ντένβερ ολοκλήρωσε την ανατροπή επί των Κλίπερς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι Ντένβερ Νάγκετς
Οι Ντένβερ Νάγκετς © EPA/ERIK S. LESSER

Με τρεις σπουδαίες εμφανίσεις στα τελευταία ισάριθμα ματς, οι Νάγκετς ολοκλήρωσαν την ανατροπή επί των Κλίπερς και επικράτησαν στη σειρά με 4-3.

Οι Ντένβερ Νάγκετς θα είναι οι αντίπαλοι των Λέικερς στους τελικούς της Δύσης στο ΝΒΑ. Η ομάδα του Κολοράντο απέκλεισε την άλλη ομάδα του Λος Άντζελες, τους Κλίπερς, με σκορ 4-3 στα ημιτελικά. Τα ξημερώματα ολοκλήρωσε ουσιαστικά μια… τετραπλή ανατροπή απέναντι στους ακριβοπληρωμένους αντιπάλους της. Καταρχάς με το σημερινό 104-89, σφράγισε τη βασική ανατροπή του σκορ στη σειρά, καθώς έχανε με 1-3 και το γύρισε!

Στα τρία τελευταία ματς που τελικά επικράτησε, βρέθηκε πίσω στο σκορ με μεγάλες διαφορές. Στο Game 5 με 15 πόντους, στο Game 6 με 19 και τώρα με 12. Κι όμως δεν έχασε σε κανένα και ειδικά στο έβδομο έκανε και περίπατο απέναντι στους αποκαμωμένους Κλίπερς. Ο σκόρερ Μάρεϊ πιστοποίησε τον χαρακτηρισμό βάζοντας 40 πόντους, ενώ ο πληθωρικός Γιόκιτς έκανε άλλη μία μεγάλη εμφάνιση με 16 πόντους, 22 ριμπάουντ και 13 ασίστ! Οι Νάγκετς είχαν κάνει την ίδια ανατροπή και στον προηγούμενο γύρο των πλέι οφ. Έχαναν 3-1 από τους Τζαζ και τελικά πέρασαν με 4-3.

Στην Ανατολή, οι τελικοί ξεκίνησαν και έπειτα από ένα δραματικό πρώτο ματς, οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Μπόστον Σέλτικς με 117-114 στην παράταση. 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ