Αθλητισμος

Η προετοιμασία της Κατερίνας Στεφανίδη θυμίζει... Ρόκι Μπαλμπόα

Λίγο πριν την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων η Κατερίνα Στεφανίδη έμενε στο σπίτι και έλιωνε στην προπόνηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κατερίνα Στεφανίδη προπονείται α λα Ρόκι

Η ελληνίδα πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη μένει στο σπίτι και συνεχίζει την σκληρή προπόνηση.

Πριν την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, η Κατερίνα Στεφανίδη ήταν από τις αθλήτριες που είχαν αναλάβει να πιέσουν την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή προς την απόφαση αυτή. Ο χρόνος που είχε μείνει στους αθλητές για σωστή προπόνηση πριν τους Αγώνες είχε μειωθεί δραματικά, ενώ κανείς δεν γνώριζε για το πότε θα βελτιωθεί η κατάσταση. Έτσι, πριν βρεθεί λύση, η ελληνίδα πρωταθλήτρια, προπονούνταν μόνη στο σπίτι με ένα αρκετά διαφορετικό πρόγραμμα από το σύνηθες.

Κουβάλησε αμάξια, κυνήγησε σκυλάκια, έκοψε δέντρα και έκανε την καλύτερη δυνατή προπόνηση μένοντας ταυτόχρονα μέσα στο σπίτι. Το βίντεο που ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, είναι ντυμένο με μουσική από το πρώτο «Rocky» και συνοδεύεται από την ατάκα «Εγώ δεν βαριέμαι, εσύ βαριέσαι».


Πλέον, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες να έχουν ανβληθεί για ένα καλοκαίρι αργότερα και το καλεντάρι του 2020 να έχει πάει πάρα πολύ πίσω, η Κατερίνα Στεφανίδη μπορεί να είναι δικαιωμένη για τους αγώνες που έκανε για όλους τους αθλητές και να συνεχίσει την προπόνησή της, μένοντας στο σπίτι.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ