Αθλητισμος

Ξέσπασμα Γιαννακόπουλου κατά Θύρας 13

Θέλει να απομονώσει τους «μπαχαλάκηδες» από το γήπεδο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
giannakopoulos.jpg
Δημήτρης Γιαννακόπουλος © ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε από τη Θύρα 13, σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου, να απομονώσει τα 50-100 ταραχοποιά στοιχεία.

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου έδωσε πριν από λίγο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, θέλοντας να δώσει το στίγμα του στην κόντρα που έχει με μερίδα οργανωμένων οπαδών της Θύρας 13 και αφορμή ήταν το επεισόδιο μετά το ματς βόλεϊ με τον Ολυμπιακό. Πενήντα άτομα με κουκούλες, που δεν ήταν στο ματς, μπήκε στο γήπεδο του Αμαρουσίου μετά τη λήξη της αναμέτρησης και χτύπησε φίλαθλο του “τριφυλλιού”, που είναι και προσωπικός φίλος του Γιαννακόπουλου.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, μίλησε για περίπου 30 λεπτά, σε πολύ ήπιους τόνους, ζητώντας από τη Θύρα 13 να απομονώσει τα 50-100 ταραχοποιά στοιχεία.

Ήταν μία από τις πιο μεστές συνεντεύξεις που έχει δώσει ο Γιαννακόπουλος, αλλά στο τέλος απασφάλισε. Σε πολύ έντονο ύφος τόνισε πως “θα αναγκαστώ να τους βγάλω τις κουκούλες να να τους τις βάλω στον κ...”, ενώ σε μια αποστροφή του λόγου χαρακτήρισε τους συγκεκριμένους οπαδούς “αρχ… και τσουτσέκια”.  

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ