Αθλητισμος

Παίκτης του NBA έβριζε στα ελληνικά τον Αντετοκούνμπο για να χάσει βολή

Ο Ρούντι Γκομπέρτ αποκάλυψε γελώντας ότι είπε «μαλάκα» τον Γιάννη σε άπταιστα ελληνικά, προσπαθώντας να τον εκνευρίσει

30592837_397928577356114_5869118242148057088_n.jpg
Νίκος Παπαηλιού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
untitled.jpg

Ο Ρόυντι Γκομπέρτ των Γιούτα Τζαζ αφού πρώτα αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μετέφερε και μια άγνωστη ιστορία από το παρελθόν τους

Ο σέντερ των Γιούτα Τζαζ, Ρούντι Γκομπέρτ βρέθηκε φιλοξενούμενος του Bleacher Report και της Τέιλορ Ρουκς, που συχνά πυκνά βάζει μερικά δύσκολα ερωτήματα στους παίκτες του NBA που συναντά. Εν αναμονή της δημοσιοποίησης ολόκληρης της συνέντευξης, το δημοφιλές αθλητικό site, έδωσε κάποια αποσπάσματα της συνέντευξης του Γάλλου με ένα μικρό βίντεο στο Facebook, το οποίο όμως ήταν ιδιαίτερα απολαυστικό για όσους Έλληνες το πρόσεξαν.

Ο Γκομπέρτ φαίνεται αρχικά να αποθεώνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, απαντώντας πως αυτός θα πρέπει να είναι ο φετινός MVP της λίγκας, λόγω των αμυντικών του ικανοτήτων και της επιρροής που έχει στο παιχνίδι των Μπακς, όμως όταν η δημοσιογράφος του Bleacher Report τον ρωτά για το αν προσπαθεί να επηρεάσει μιλώντας στους αντιπάλους του στο γήπεδο (trash talk) εκείνος απαντά καταφατικά και θυμάται ένα περιστατικό με τον Γιάννη.


Προσπαθώντας να σταματήσει τον έλληνα σταρ, ο Ρούντι Γκομπέρτ είχε φτάσει διαβασμένος στο γήπεδο και έμαθε τις λέξεις «μαλάκα» και «έξω», ώστε να εξοργίσει τον παίκτη των Μπακς κάθε φορά που θα εκτελέσει βολές. Πώς αντέδρασε ο Γιάννης; Τον κοίταξε λίγο περίεργα και τελικά το σχέδιο του Γκομπέρτ δεν δούλεψε και τόσο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ