- CITY GUIDE
- PODCAST
-
26°
Μια σπουδαία νίκη πήρε η εθνική ομάδα μπάσκετ των νέων στο Ταλίν της Εσθονίας, καθώς επικράτησε 77-74 της Λιθουανίας και πέρασε αήττητη στην φάση των 12, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος για νέους κάτω των 20 ετών.
Οι παίκτες του Κώστα Μίσσα απέδωσαν καλό μπάσκετ και στα τελευταία κρίσιμα λεπτά επέδειξαν επαγγελματική ψυχραιμία και έφτασαν στη νίκη. Κορυφαίος για την Εθνική μας ομάδα ήταν ο Λαρετζάκης, που σημείωσε 27 πόντους, ενώ ευστόχησε στις τελευταίες κρίσιμες βολές διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.
Το παιχνίδι κρίθηκε στη ρουλέτα των βολών, στα τελευταία δευτερόλεπτα. Η ελληνική ομάδα είχε 6/6 βολές, ενώ αντίθετα, η Λιθουανία 3/6. Η εθνική είχε εξαιρετικό ποσοστό στα τρίποντα (52%, 11/21), ενώ κέρδισε και τη μάχη των ρημπάουντ (39 έναντι 34). .
Στη φάση των 12 θα έχουμε δύο ομίλους των έξι από τους οποίους θα προκριθούν οι τέσσερις πρώτες από κάθε όμιλο. Στην επόμενη φάση το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο, την Τουρκία και το νικητή του αγώνα Κροατία-Σουηδία. Οι ομάδες που θα προκριθούν στους 12 θα μεταφέρουν τα αποτελέσματά τους από την πρώτη φάση.
Κ. Τ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του στο ΣΕΦ μετατίθεται
Ανησυχία στις ομάδες προκάλεσαν οι δηλώσεις του Βρετανού πρωθυπουργού Άντι Μπέρναμ
Γιατί δεν θα μπορεί να το φορέσει στους Ολυμπιακούς
Πέρασε επτά χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ
Το απόσπασμα που έχει γίνει viral
Η αμύθητη περιουσία του
Η ανάρτηση της «γαλανόλευκης»
Τα στατιστικά του Έλληνα αστέρα
Τι είπε ο Πορτογάλος αστέρας σε άτομο που τον σχολίαζε
Η δύσκολη εξομολόγηση για τις κόρες του
Το σχέδιο προβλέπει πρωτάθλημα 16 ομάδων και μεγαλύτερη βαρύτητα στην πρόκριση μέσω αγωνιστικών κριτηρίων
«Η φιλοδοξία μου παραμένει η ίδια: να διατηρήσω το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ενωμένο»
Χιλιάδες επισκέπτες, δύο εμβληματικά μονοθέσια της McLaren Racing και κορυφαία ονόματα του motorsport
Τι δήλωσε ο Έλληνας τενίστας
Το βίντεο του Λισάντρο Μαρτίνες
Η απάντησή του στην ανάρτηση του Αργεντινού θρύλου
Ο αρχηγός της πρώην παγκόσμιας πρωταθλήτριας γυρίζει πλέον σελίδα
«Ο σκοπός μου είναι ξεκάθαρος: να υπηρετήσω το ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους που του δίνουν ζωή», ανέφερε ο Βέγκα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.