- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ήττα - αποκλεισμός στις λεπτομέρειες για την Εθνική μπάσκετ
Οι Ρώσοι επικράτησαν 74-69, εκμεταλλευόμενοι την κούραση των διεθνών μας
Αυτή τη φορά, για τη συγκεκριμένη ήττα, ουδείς μπορεί να κατηγορήσει ή να αναθεματίσει κάποιον. Η Εθνική μπάσκετ το πάλεψε όσο μπορούσε, αλλά ηττήθηκε από τη Ρωσία με 74-69 και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.
Αυτό που έφταιξε περισσότερο ήταν η κούραση των παικτών μας. Κι αυτό διότι ο προπονητής Κώστας Μίσσας φοβήθηκε το ματς παραπάνω απ’ όσο έπρεπε και δεν ξεκούρασε τους βασικούς σε σημεία που χρειαζόταν.
Καλάθης, Σλούκας, Παπανικολάου, Πρίντεζης και Μπουρούσης αγωνίστηκαν για περισσότερο από 30 λεπτά και αυτό μας κόστισε την τελευταία περίοδο, όπου έγιναν κακές επιθετικές επιλογές και λάθη.
Έτσι, πήγε στράφι το προβάδισμα +11 του πρώτου μέρους, αλλά και η συγκλονιστική εμφάνιση του Νικ Καλάθη, ο οποίος είχε 25 πόντους, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Ο Πρίντεζης σημείωσε 19 πόντους, ενώ όλοι οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε ρηχά νερά και κυρίως ο Σλούκας που δυστυχώς έτυχε σε κακή βραδιά και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 7 πόντους και 6 λάθη.
Από τους αντιπάλους, ξεχώρισε ο Σβεντ. Παρά τη φανταστική άμυνα του Καλάθη (ποσοστό 32% και 7 λάθη), ο Ρώσος γκαρντ πήρε μπρος στο δεύτερο μέρος και τελείωσε το ματς με 26 πόντους.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ
«Με βρήκε λίγο πριν που σε φώναξα», είπε στον διαιτητή για φάση που διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι
Επόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Ουκρανία
Πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα
Ο Τσέριν αποχωρεί από το «τριφύλλι» μετά από τέσσερα χρόνια
Yποστήριξε ότι απομακρύνθηκε επειδή «στηρίζει τις γυναίκες»
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Η θρυλική μπάλα έχει νέο ιδιοκτήτη
Σπουδαία προσθήκη για την ομάδα του Μαϊάμι
Η ώρα και το κανάλι του παιχνιδιού
Οι Αγρινιώτες επικράτησαν του Αστέρα AKTOR με 3-1 στο τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής
Παρά τη δύναμη της σύγκρουσης, ο Ολλανδός βγήκε σώος και αβλαβής από το όχημα
Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Έλληνα πρωταθλητή στο Diamond League της Πολωνίας
Αγνώριστος με εντελώς νέο look ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής
Έχουν περάσει μόλις λίγα 24ωρα από τη συναρπαστική αναμέτρηση
Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε ο Νίκο Κόβατς μετά το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με τη Μπάγερν Μονάχου
Συνεχίζεται η δράση στην 1η αγωνιστική της Super League
Οι ώρες και τα κανάλια των αγώνων της Κυριακής
Ο Ελ Κααμπί αστόχησε σε πέναλτι, αλλά ο Κάρμο έλυσε το γόρδιο δεσμό και έδωσε τους τρεις βαθμούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.