TV + Series

Πέθανε ο Τζέρι Ντάγκλας- «Τζον Άμποτ» στη σειρά «Ατίθασα Νιάτα»

Σε ηλικία 88 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέθανε ο Τζέρι Ντάγκλας από τα Ατίθασα Νιάτα
Ο Τζέρι Ντάγκλας © CBS

Ο Τζέρι Ντάγκλας πρωταγωνιστούσε σε μια από τις αγαπημένες σαπουνόπερες των Ελλήνων που παιζόταν στην τηλεόραση από τις 26 Μαρτίου 1973 μέχρι και το 2012.

Ο Τζέρι Ντάγκλας, ο οποίος υποδύθηκε τον πατριάρχη Τζον Άμποτ στο καθημερινό δράμα του CBS «Aτίθασα Νιάτα» για περισσότερα από 30 χρόνια, πέθανε την Τρίτη στο Λος Άντζελες μετά από μια σύντομη ασθένεια, ανακοίνωσε το δίκτυο. Ήταν 88.

Ο Ντάγκλας εντάχθηκε στο καστ του τον Μάρτιο του 1982 ως o Tζον Άμποτ, ο πλούσιος πρόεδρος της Jabot Cosmetics.

Όταν οι θεατές τον συνάντησαν για πρώτη φορά, όταν ως μόνος πατέρας βοηθούσε τα παιδιά Jack, Ashley και Traci να ενηλικιωθούν. Τα επόμενα χρόνια, ο Άμποτ παντρεύτηκε την Τζιλ Φόστερ και απέκτησαν έναν γιο, τον Μπίλι. Είχε επίσης αρκετές ρομαντικές συναντήσεις με την εν διαστάσει πρώην σύζυγό του, Ντίνα Μέρτζερον.

«Ο Τζέρι ήρθε στο Y&R το 1982 με ένα εντυπωσιακό βιογραφικό», είπε ο εκτελεστικός παραγωγός Anthony Morina σε μια δήλωση. «Ήμασταν τυχεροί που ένας ηθοποιός του διαμετρήματος του εντάχθηκε στο καστ της Y&R και εισήγαγε στο κοινό την εμβληματική οικογένεια Abbott. Η συμβολή του στην κληρονομιά της Y&R ως πατριάρχης της οικογένειας Abbott John Abbott είναι ακόμα αισθητή μέχρι σήμερα. Θα λείψει πολύ».

Ο Ντάγκλας γεννήθηκεστις 12 Νοεμβρίου 1932 στο Τσέλσι της Μασαχουσέτης. Κέρδισε μια υποτροφία ποδοσφαίρου για να παίξει στρατηγός στο Πανεπιστήμιο Brandeis, όπου αποφοίτησε με πτυχίο B.S. πτυχίο στα οικονομικά.

Ο Ντάγκλας έπαιξε σε παραστάσεις όπως The Untouchables, The Donna Reed Show, The Outer Limits, Combat!, Gunsmoke, Bonanza, Mannix, The F.B.I., The Streets of San Francisco, S.W.A.T. και The Rockford Files. Πιο πρόσφατα, εμφανίστηκε σε επεισόδια των Cold Case, Melrose Place και Arrested Development.

Εμφανίστηκε επίσης σε ταινίες όπως Avalanche (1978), Mommie Dearest (1981), The Godson (1998) και JFK του Oliver Stone (1991).

Ο Douglas ήταν σεναριογράφος και θεατρικός συγγραφέας που ανέπτυξε έργα με τον Josh O'Connell μέσω της εταιρείας παραγωγής τους, O'Connell/Douglas Productions. Ήταν επίσης ένας τραγουδιστής που ηχογράφησε το άλμπουμ του 2007 The Best Is Yet to Come.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ