Μουσικη

5 νέα web ραδιόφωνα από τον Athens Voice 102.5

Με 5 διαφορετικά είδη μουσικής - Rock, Jazz, Hip Hop, Electronica, Ελληνικό Τραγούδι - για να ακούς αποκλειστικά την αγαπημένη σου μουσική κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεσαι

62222-137653.jpg
A.V. Team
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φιγούρες μουσικών - Εικόνα για τα νέα web ραδιόφωνα του Athens Voice 102.5

5 νέα Web Radios από τον Athens Voice 102.5: Νέα διαδικτυακά ραδιόφωνα με 5 μουσικά είδη - Rock, Jazz, Hip Hop, Electronica, ελληνικό τραγούδι - αποκλειστικά.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός Athens Voice 102.5 δημιουργεί μία νέα μουσική εμπειρία που αγκαλιάζει τα μεγαλύτερα ιδιώματα, τις τελευταίες τάσεις, τους ήχους που αμφισβήτησαν τις συμβάσεις κάθε εποχής.

Ο Athens Voice 102.5 δίνει φωνή σε αγαπημένους καλλιτέχνες και ανερχόμενους δημιουργούς με πέντε νέα εναλλακτικά web ραδιόφωνα που συνδέουν τους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη με την παγκόσμια γλώσσα της μουσικής. Πολύχρωμα και απρόβλεπτα, έρχονται να αναδείξουν το ανθρώπινο στοιχείο στην ακρόαση της μουσικής όπως αυτή συμβαίνει στην εποχή του random streaming. Με πολύπλευρες επιλογές από τους παραγωγούς του Athens Voice 102.5 και το team της ATHENS VOICE, που ξεπερνούν τις τυπικές playlists. Με αφιερωματικές περιηγήσεις στα αγαπημένα είδη μουσικής. Με listings των τραγουδιών που μεταδίδονται κάθε στιγμή ώστε να τα αποθηκεύετε εύκολα στην αγαπημένη σας πλατφόρμα.

Η πλούσια ιστορία και οι απελευθερωτικοί αυτοσχεδιασμοί της jazz, η δυναμική ενέργεια και οι επαναστατικές στιγμές του rock, η street wise πλευρά και οι σύγχρονες αναζητήσεις του hip hop, η non stop χορευτική διάσταση και οι πειραματικές πλευρές της electronica, και το ελληνικό τραγούδι μέσα από τις πολλές και διαφορετικές διαδρομές του, αντιπροσωπεύουν το εύρος, την εξέλιξη και την ποικιλομορφία της μουσικής που θα συναντήσετε στη νέα μας πλατφόρμα.

5 νέα Web Radios από τον Athens Voice 102.5: Rock, Jazz, Hip Hop, Electronica, ελληνικό τραγούδι 

Πέντε νέα εναλλακτικά web ραδιόφωνα, συναρπαστικές μουσικές για κάθε στιγμή, αν προτιμάτε only music χωρίς πολλά λόγια. Ανακαλύψτε την επόμενη γενιά στο online radio streaming, ακούστε τα αγαπημένα σας τραγούδια όπου κι αν βρίσκεστε το φετινό καλοκαίρι, σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο, εξερευνήστε τη νέα μουσική εμπειρία που δημιούργησε ο Athens Voice 102.5.

Athens Voice Rock: Το νέο web ραδιόφωνο του Athens Voice 102.5 αποκλειστικά με rock μουσική

Ολόκληρος ο κόσμος της rock μουσικής. Από τους Rolling Stones και τους Beatles των sixties στον κλασικό ήχο των Led Zeppelin και των Pink Floyd, στη hard rock αισθητική των Deep Purple και των πρώιμων Black Sabbath κι από εκεί στην Patti Smith, τον Bruce Springsteen, τους Simple Minds, τους U2 και τις ηχητικές περιπέτειες του Nick Cave. Το grunge των Nirvana και των Pearl Jam συναντά την προωθημένη pop των Depeche Mode και τη brit pop των Blur, των Verve και των Radiohead. Μετά το 2000 έρχονται οι Muse με τους Coldplay, η Amy Winehouse και οι White Stripes, οι Arctic Monkeys και οι National, για να καταλήξουμε στα σχήματα που δημιουργούν τον σημερινό σπουδαίο ήχο στη μουσική, από τους Black Keys μέχρι τους Kings Of Leon. Αν η κιθάρα είναι το αγαπημένο σου όργανο και μάλιστα την προτιμάς ηλεκτρική, ο Athens Voice Rock είναι ο κόσμος σου!

Athens Voice JazzTo νέο web ραδιόφωνο του Athens Voice 102.5 αποκλειστικά με jazz μουσική

All that jazz, από το swing μέχρι το bebop, από το hard bop μέχρι την cool αισθητική και τη funk πλευρά της jazz, το Athens Voice Jazz είναι το διαδικτυακό ραδιόφωνο που απλώνεται σε κάθε ιδίωμα της αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής. Τα οργανικά κομμάτια συναντούν την ανθρώπινη φωνή σε μια συνεχή αλληλοδιαδοχή με το τελικό ηχητικό αποτέλεσμα να ικανοποιεί τόσο τον βαθύ γνώστη όσο και τον νέο ακροατή που προσπαθεί να μυηθεί στον υπέροχο κόσμο του αυτοσχεδιασμού. Louis Armstrong, Duke Ellington, Miles Davis και John Coltrane δίπλα στη Billie Holiday, τη Nina Simone και την Ella Fitzgerald. H μαγεία της μεγάλης μαύρης μουσικής!

Φιγούρα DJ - Εικόνα για το νέο web hip hop ραδιόφωνο του Athens Voice 102.5

Athens Voice Hip HopTo νέο web ραδιόφωνο του Athens Voice 102.5 αποκλειστικά με hip hop μουσική

Η μεγάλη ιστορία του hip hop και της rap κουλτούρας, οι προφητικοί στίχοι, η ποιητική πνοή και ο αστικός λυρισμός, σε περιμένουν στο Athens Voice Hip Hop. Στο διαδικτυακό ραδιόφωνο που χορεύει με τους ήχους των δρόμων και τις ρίμες καρατίων, θα ακούσεις τις επιδραστικές αλλά και underrated στιγμές του καλλιτεχνικού ρεύματος που έγινε το πιο δημοφιλές μουσικό είδος στον κόσμο. Από τα πρώτα boomboxes στις πιο gold στιγμές του hip hop, από τους rising stars στα latest trends του drill και της trap, από την Ανατολική και Δυτική Ακτή στις ελληνικές γειτονιές και την εγχώρια rap σκηνή, το Athens Voice Hip Hop φέρνει κάθε ξεχωριστό slang, τις πιο θρυλικές μπάρες, τα πιο δυνατά beats, στα ηχεία και τα αυτιά σου.

Athens Voice ElectronicaTo νέο web ραδιόφωνο του Athens Voice 102.5 αποκλειστικά με ηλεκτρονική μουσική

Ο νέος προορισμός για κάθε fan της ηλεκτρονικής μουσικής βρίσκεται στο Athens Voice Electronica, το ανήσυχο διαδικτυακό ραδιόφωνο που συνδυάζει με άποψη τα μεγαλύτερα hits με τα πιο αγαπημένα club anthems, τα καλύτερα dance tracks και τις next big thing κυκλοφορίες. Είτε αισθάνεσαι 24 hour party people είτε αναζητάς μεγάλους, ξεχωριστούς, ρυθμούς, η μουσική στο Athens Voice Electronica παίζει non stop σε ένα ζωντανό remix δεκαετιών, στιλ και πειραματισμών. Πάτα το play κι άσε το groove να σε βρει όπου κι αν είσαι!

Φιγούρα μουσικού που παίζει κιθάρα - Εικόνα για το νέο web ραδιόφωνο του Athens Voice 102.5 με ελληνικά τραγούδια

Athens Voice GreekTo νέο web ραδιόφωνο του Athens Voice 102.5 αποκλειστικά με ελληνικά τραγούδια

Οι μεγάλοι συνθέτες, οι μεγάλοι τραγουδιστές, οι μεγάλοι στιχουργοί σ’ ένα διαδικτυακό ραδιόφωνο που ξεκινάει από τη δεκαετία του ’60 και φτάνει μέχρι το σήμερα. Λαϊκά, έντεχνα, ποπ ελληνικά τραγούδια που αγαπήθηκαν στην εποχή τους κι έμειναν στην ιστορία, τραγούδια που ανασύρουν μνήμες, τραγούδια που συγκινούν και τραγούδια που ξεσηκώνουν. Ένας πλούσιος καμβάς πάνω στον οποίο αναβιώνει ολόκληρη η ιστορία του ελληνικού τραγουδιού.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ