Μουσικη

Η Cat Power μεταμορφώνει 10 θρυλικά τραγούδια

Το άλμπουμ «Covers» κυκλοφορεί τον Ιανουάριο του 2022 με μοναδικές διασκευές

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η τραγουδίστρια Cat Power με denim πουκάμισο
© Mario Sorrenti

Η Cat Power κυκλοφορεί το άλμπουμ διασκευών «Covers» στις 14 Ιανουαρίου 2022.

Η Cat Power, η τραγουδίστρια, τραγουδοποιός, μουσικός,  παραγωγός, ενίοτε ηθοποιός και μοντέλο, Chan Marshall, θα κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ «Covers» στις 14 Ιανουαρίου 2022 από την Domino, μία εβδομάδα πριν τα πεντηκοστά γενέθλιά της, διασκευάζοντας έντεκα δημοφιλή τραγούδια με μία δημιουργική ιδιαιτερότητα που ανταγωνίζεται το πρωτότυπο έργο της.

Cat Power: Bad Religion

Η ανακοίνωση για το άλμπουμ «Covers» ακολούθησε τη ζωντανή εμφάνισή της στο The Late Late Show με τον James Corden, όπου ερμήνευσε το «Bad Religion» του Frank Ocean. «Αυτό το τραγούδι με κατέστρεψε», παραδέχτηκε η Cat Power εξηγώντας πως η επιλογή του τραγουδιού προήλθε μετά από το «πείραμα» με το «In Your Face», κατά τη διάρκεια της περιοδείας της, το 2018. «…άρχισα να παίρνω στίχους από το “Bad Religion” και να τους τραγουδάω αντί να πάθω υπερβολική κατάθλιψη. Η ερμηνεία διασκευών είναι ένας πολύ ευχάριστος τρόπος για να κάνω κάτι που μου φαίνεται φυσικό όταν πρόκειται για μουσική» δήλωσε πρόσφατα.

Διαδεχόμενο το άλμπουμ «Wanderer», το «Covers» περιλαμβάνει πλήρως επαναπροσδιορισμένα τραγούδια των Frank Ocean, Dead Man’s Bones, The Pogues, Bob Seger, Iggy Pop, Jackson Browne, Kitty Wells, Jackson Browne, Iggy Pop, The Pogues, Nick Cave, The Replacements, Billie Holiday αλλά και μία νέα απόδοση του «Hate» της Cat Power με τον τίτλο «Unhate».

Έχοντας ασχοληθεί τα τελευταία τρία χρόνια με τη μουσική του ντοκιμαντέρ «Echo In The Canyon» και το σάουντρακ του «Flag Day» που σκηνοθέτησε ο Sean Penn, η Cat Power επιστρέφει για να ενθουσιάσει ξανά. Μπορείτε να το διαπιστώσετε, ακούγοντας τις πρώτες διασκευές που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, παρακάτω.

Cat Power - A Pair Of Brown Eyes (Official Audio)

Cat Power: Το tracklist του άλμπουμ «Covers»

  1. Bad Religion - Frank Ocean  
  2. Unhate - Cat Power - Chan Marshall 
  3. Pa Pa Power - Dead Man’s Bones  
  4. A Pair Of Brown Eyes - The Pogues 
  5. Against the Wind - Bob Seger 
  6. Endless Sea - Iggy Pop  
  7. These Days – Jackson Browne 
  8. It Wasn’t God Who Made Honky Tonk Angels - Kitty Wells  
  9. I Had A Dream Joe - Nick Cave 
  10. Here Comes A Regular - The Replacements  
  11. I’ll Be Seeing You - Billie Holiday  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ