Visual Browsing
Giorgos Mazonakis

Γιώργος Μαζωνάκης: γενέθλια με 3 συναυλίες και “Hôtel Costes”

Ο Μαζώ γιορτάζει τα γενέθλιά του στις 5/3 με live streaming και μία πολύ ιδιαίτερη συμμετοχή
© Γιώργος Μαζωνάκης
Ο Γιώργος Μαζωνάκης δίνει 3 live streaming συναυλίες και πρωταγωνιστεί στη συλλογή των Hôtel Costes με το τραγούδι «Den Ime Ego», με ελληνικό στίχο.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, μετά την εκστρατεία του για την επαναφορά του μπουζουκιού στο ελληνικό τραγούδι, κάνει μία νέα εμφάνιση σε διεθνές επίπεδο μέσω του Hôtel Costes, ενός μεγάλου luxury brand στο χώρο της φιλοξενίας σε παγκόσμιο επίπεδο και αγαπημένου προορισμού των stars από όλο τον κόσμο.

Από το 2012 όταν το μεγάλο αυτό ξενοδοχείο λάνσαρε την πρώτη του μουσική συλλογή, το “Hôtel Costes”, μέχρι σήμερα, τα compilations αυτά γίνονται ανάρπαστα όχι μόνο γιατί μεταφέρουν μία ιδιαίτερη ατμόσφαιρα αλλά και γιατί παρουσιάζουν ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής στην πιο “λουστραρισμένη” τους εκδοχή.

Giorgos Mazonakis
Γιώργος Μαζωνάκης

Η νέα σειρά μουσικών έργων “Hôtel Costes Presents…” που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο με τίτλο "Hardcore Lounge", έχει ως "μουσική ναυαρχίδα" το νέο single “Den Ime Ego” (Δεν είμαι εγώ) feat. Γιώργος Μαζωνάκης, στο οποίο κυριαρχεί ο ελληνικός στίχος. Το ιδιαίτερο αυτό τραγούδι είναι αποτέλεσμα της ανατρεπτικής συνεργασίας του Γιώργου Μαζωνάκη με το electronic/jazz ντουέτο Glacial, οι οποίοι ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον συνθέτη Κάρολο Μαυρογένη, ενώ τους ενδοσκοπικούς στίχους υπογράφει η στιχουργός, συγγραφέας και ποιήτρια Ελεάνα Βραχάλη.

Σχετικα
Aθήνα ID: Γιώργος Μαζωνάκης
Aθήνα ID: Γιώργος Μαζωνάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μέσα από τα social media του ανακοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία του «Den Ime Ego», που γίνεται την Παρασκευή 05/03 στο πλαίσιο μιας σημαντικής συνεργασίας που έχει νόημα για όλη την ελληνική μουσική.

 

 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, δήλωσε μέσω της ανάρτησής του:

"Μια συνεργασία ξεχωριστής αισθητικής με τους Glacial, την Ελεάνα Βραχάλη και τα Hôtel Costes. Ένα υπέροχο ταξίδι που φωτίζει την ελληνική μουσική και μας ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο με όχημα έναν κόσμο υψηλής αισθητικής, τον κόσμο των Hôtel Costes. 
Το τραγούδι "Den Ime Ego" αποτελεί πρόκληση και ευλογία μαζί. Η δύναμη της μελωδίας και του λόγου, η αφηγηματική προσέγγιση, τα αυτοβιογραφικά στοιχεία συναντήθηκαν δημιουργικά με τη διαρκή ανάγκη μου να εξερευνώ τα όρια μου, να εξελίσσομαι. Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους μου δημιουργούς για αυτό το υπέροχο ταξίδι
."

#MAZW #HotelCostes #DenImeEgo #Glacial #Music #AlbumRelease #Artist #NewSingle #StudioHC».

Giorgos Mazonakis - Den ime ego
Γιώργος Μαζωνάκης -"Δεν είμαι εγώ"

«ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ»: Τρία μεγάλα live streaming. 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα ερμηνεύσει ζωντανά για πρώτη φορά το τραγούδι «Den Ime Ego» στην πρώτη πράξη της τριλογίας «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ», με τίτλο: «Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.», στις 5 Μαρτίου 2021, στις 21:00.

`

Giorgos Mazonakis
Γιώργος Μαζωνάκης

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με το «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» στηρίζει έμπρακτα το έργο της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”.

Στο "ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ", μέσα από τη μουσική 3λογία κι ερμηνεία των 3 πράξεων του Γιώργου Μαζωνάκη, θα κυριαρχήσει το συναίσθημα, το όνειρο, η ανθρωπιά, η αισιοδοξία, η επικοινωνία.

Οι 3 συναυλίες θα μεταδοθούν ζωντανά και μέσω της live μετάδοσής τους και της επικοινωνίας τους θα φωτίσουν και θα στηρίξουν έμπρακτα και το σπουδαίο έργο της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί", συμβάλλοντας ουσιαστικά στην προσφορά ίσων ευκαιριών στα  παιδιά των Ακριτικών περιοχών της Ελλάδας.

Το «ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ» του Γιώργου Μαζωνάκη αποτελείται από 3 πράξεις, 3 ξεχωριστές live streaming συναυλίες που τιμούν το ελληνικό τραγούδι, τον Ελληνισμό ανά τον κόσμο.

Giorgos Mazonakis - Eyxhs 3rgo
Γιώργος Μαζωνάκης - Ευχής 3ργο

1η Πράξη: "Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι."

2η Πράξη: "Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια."

3η Πράξη: "Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές."

Η κάθε συναυλία θα αποτελεί μια ξεχωριστή πράξη του ίδιου έργου με κοινό παρονομαστή τη ζωντανή διάδραση και την επικοινωνία με το κοινό. Η υψηλών προδιαγραφών παραγωγή του live streaming από την concer.tv θα υποστηριχθεί με σύγχρονες τεχνολογίες ακρίβειας και πιστότητας στην εικόνα και τον ήχο με την υποστήριξη του νέου υπερσύγχρονου δικτύου Vodafone Giga Network 5G!  

Giorgos Mazonakis
Γιώργος Μαζωνάκης

1η ΠΡΑΞΗ "Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι.":

Η 1η live streaming συναυλία με τίτλο "Γιορτάζω. Ξαναγεννιέμαι." θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας, στο Tudor Hall του King George και θα είναι μία γενέθλια συναυλία του Γιώργου Μαζωνάκη.
Η 1η πράξη της 3λογίας θα έχει συμβολικό, εορταστικό χαρακτήρα για το Γιώργο Μαζωνάκη, αφού πραγματοποιείται μια ημέρα μετά τα γενέθλια του. Ο αυθεντικός ερμηνευτής θα γιορτάσει τη γενέθλια μέρα του, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και "αναγέννησης" μέσα από μία μοναδική μουσική εμπειρία, ταξιδεύοντας μας με τη σπάνια φωνή του και τις διαχρονικές επιτυχίες του.

2η ΠΡΑΞΗ "Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια.":
Η 2η live streaming συναυλία έχει τίτλο "Ευαίσθητες χορδές. Ευλογημένα χέρια." και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, στις 21:00 ώρα Ελλάδας με "χρυσοδάκτυλους" του μπουζουκιού από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.
H 2η πράξη της 3λογίας εμπνέεται από την πρωτοβουλία του Γιώργου Μαζωνάκη "Μπουζούκι. Οι Ευαίσθητες Χορδές", η οποία έχει χαρακτήρα αποστολής ζωής για τον ίδιο, αποτελώντας μια ανοιχτή πρόσκληση σε ειδικούς και κοινό, για την απόδοση της τιμής που αξίζει στο μπουζούκι, στο μουσικό αυτό όργανο σύμβολο και, μάλιστα, παγκόσμιο του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που μιλάει στην καρδιά και την ψυχή όλων μας.

3η ΠΡΑΞΗ "Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές.":
Η 3η live streaming συναυλία έχει τίτλο "Αγαπημένοι στίχοι. Αξέχαστες μουσικές." και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, σε ώρα που θα επιλέξει το κοινό μέσα από ειδική ψηφοφορία στα social media & το www.georgiosmazonakis.com.
Η 3η πράξη θα κορυφώσει την 3λογία με ένα ανεπανάληπτο μουσικό αποτύπωμα του Γιώργου Μαζωνάκη, όπου με την ξεχωριστή χροιά και δύναμη της ερμηνείας του, θα μας ταξιδέψει στο ελληνικό τραγούδι με οδηγό αξεπέραστες επιτυχίες τόσο δικές του, όσο και άλλων ερμηνευτών και δημιουργών.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: www.georgiosmazonakis.com   

LIVE STREAMING TICKET 15€
◦ Σπάνια μουσική εμπειρία 120’
◦ Παραγωγή υψηλών προδιαγραφών
◦ Συμμετοχή κι επικοινωνία του κατόχου του εισιτηρίου*

"ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ" ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ 3 ΠΡΑΞΕΩΝ
◦ LIVE STREAMING TICKET x 3 = 33€**

* προϋπόθεση για τη δυνατότητα/δικαίωμα προβολής του προσώπου του κατόχου του εισιτηρίου, αποτελεί η αποδοχή των σχετικών όρων και η συμπλήρωση της σχετικής φόρμας συναίνεσης κατά την αγορά του εισιτηρίου.

**το "ΕΥΧΗΣ 3ΡΓΟ" ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΑΚΕΤΟ 3 ΠΡΑΞΕΩΝ περιέχει 3 διαφορετικούς κωδικούς προβολής, 1 για κάθε live streaming συναυλία.

#MAZW #EYXHS3RGO #MaziGiaToPaidi #MaziStisAkritikesPerioxes
#MAZWLive #Worldwide #LiveStreaming

Λίγα λόγια για την Ένωση "Μαζί για το Παιδί"
Το Μαζί για το Παιδί ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996. Πρόκειται για μια ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών κάθε χρόνο. Κύριος στόχος της Ένωσης είναι να προσφέρει βοήθεια σε παιδιά και νέους που αντιμετωπίζουν την φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.
To 2016 τιμήθηκε με το Αργυρό Μετάλλιο της Ακαδημίας Αθηνών για την κοινωνική της προσφορά, ενώ το 2019 έλαβε βραβείο BRAVO για την ενεργοποίηση χιλιάδων πολιτών στο πλαίσιο της δράσης της "Ίσες ευκαιρίες για τα παιδιά: Δράσεις για την Υγεία και την Παιδεία σε ακριτικές περιοχές της Ελλάδας".

Περισσότερα στο www.mazigiatopaidi.gr

Δειτε επισης

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5