1821 Digital Gallery

Νέα Υόρκη: O Edo Ferragamo διασκευάζει το «Fix You» στην 5η λεωφόρο

Μαζί με 20 καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο διασκευάζουν την επιτυχία των Coldplay, με σκοπό τη στήριξη του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού
O Edo Ferragamo και 20 καλλιτέχνες διασκευάζουν το «Fix You» των Coldplay στη Νέα Υόρκη για τη στήριξη του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο ιταλός συνθέτης και ερμηνευτής Edo Ferragamo συνέθεσε ένα παγκόσμιο μουσικό κολάζ, βγήκε με την κιθάρα του στην άδεια λόγω κορωνοϊού 5η λεωφόρο στο Μανχάταν και έστειλε το δικό του μήνυμα. Μαζί με 20 καλλιτέχνες από όλον τον πλανήτη διασκεύασαν το «Fix You», επιτυχία των Coldplay, για να στηρίξουν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο τον ιταλικό Ερυθρό Σταυρό.

Το line-up περιλαμβάνει τους Jordin Sparks, Joe Bastianich, American Authors, Marc E. Bassy, Gazzo, Gianluca Pellerito και πολλούς άλλους. Στο μουσικό βίντεο, που είναι διαθέσιμο στο κανάλι του Ferragamo στο YouTube, εμφανίζονται καλλιτέχνες από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική, με στόχο να κινητοποιήσουν τους followers τους, αλλά και το μουσικόφιλο κοινό γενικότερα, να συμβάλουν στη συγκέντρωση πόρων για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

«Η Ιταλία, και ειδικά η ιδιαίτερη πατρίδα μου, η Φλωρεντία, είναι μια από τις περιοχές που δέχτηκαν το μεγαλύτερο χτύπημα, σε παγκόσμιο επίπεδο» είπε ο Edo Ferragamo, μιλώντας για το concept πίσω από την κυκλοφορία. «Δεδομένης της απαγόρευσης των διεθνών μετακινήσεων, πολλοί από εμάς δεν μπορούμε να προσφέρουμε αυτοπροσώπως βοήθεια, όπως θα θέλαμε, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να συμβάλουμε ενεργά στην αντιμετώπιση της κρίσης, έστω και από μακριά».

Σχετικα
Νέα Υόρκη: «Ζωντάνεψαν» άδειες βιτρίνες καταστημάτων με φώτα neon
Νέα Υόρκη: «Ζωντάνεψαν» άδειες βιτρίνες καταστημάτων με φώτα neon

Ο Michael Gazzo, γνωστός ως Gazzo, ο οποίος ανέλαβε την παραγωγή του κομματιού, δήλωσε ότι «είναι πολύ όμορφο να έχει κανείς την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει τη δύναμη της μουσικής για να ενισχύσει τους ανθρώπους που το χρειάζονται περισσότερο σε μια τόσο δύσκολη στιγμή. Είναι τιμή μου που συμμετείχα σε αυτήν την προσπάθεια!».

«Η κυκλοφορία αυτής της ομαδικής διασκευής είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας και υποστήριξης προς τις ευάλωτες κοινότητες που έχουν πληγεί περισσότερο. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με στόχο να στηρίξουμε τα εθελοντικά σώματα του Ιταλικού Ερυθρού Σταυρού, που προσφέρουν με τόση αυταπάρνηση τις υπηρεσίες τους σε ολόκληρη την περιοχή».

Σχετικα
Νέα Υόρκη: Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι θα εμβολιαστούν υποχρεωτικά
Νέα Υόρκη: Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι θα εμβολιαστούν υποχρεωτικά

Ο Ιταλικός Ερυθρός Σταυρός για την αντιμετώπιση της κρίσης
Ο Ιταλικός Ερυθρός Σταυρός βρίσκεται στις επάλξεις από την αρχή της κρίσης του νέου Κορωνοϊού Covid-19, προσφέροντας νοσηλευτική φροντίδα, υλικοτεχνική και ψυχοκοινωνική στήριξη, καμπάνιες πληροφόρησης και άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση της κρίσης. Σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ο Ιταλικός Ερυθρός Σταυρός διενεργεί ασφαλή διακομιδή περιπτώσεων με υπόνοιες για προσβολή από τον κορωνοϊό σε ασφαλείς εγκαταστάσεις ή σε νοσοκομεία - εάν πρόκειται για επιβεβαιωμένες περιπτώσεις – ενώ ταυτόχρονα προσφέρει κατ’ οίκον φροντίδα σε άτομα που χρίζουν υποστήριξης.

Μέσα από τοπικές ομάδες συντονισμού εκτάκτου ανάγκης, ο Ιταλικός Ερυθρός Σταυρός προσφέρει υπηρεσίες διαλογής ασθενών, σε συνεργασία με τα κεντρικά νοσοκομεία, για τον εντοπισμό νέων επιβεβαιωμένων περιπτώσεων και την αποφυγή τυχόν μαζικών μολύνσεων.

Back to top

Προσεχως

Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5