Κινηματογραφος

Thor: Love and Thunder - Η Νάταλι Πόρτμαν επιστρέφει δίπλα στον Κρις Χέμσγουορθ

Η πρεμιέρα της στην Ελλάδα αναμένεται μέσα στον Ιούλιο

giannis-mpelesiotis.jpg
Γιάννης Μπελεσιώτης
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Νάταλι Πόρτμαν επιστρέφει στη νέα ταινία Thor.
© Youtube / Marvel

Love and Thunder: Το νέο teaser της τέταρτης ταινίας Thor απεικονίζει τη Νάταλι Πόρτμαν να κρατάει το Mjölnir ως Jane Foster.

Δεν είναι ψέμα πως ο χαρακτήρας του Thor έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από το κοινό ειδικότερα μετά την απεικόνισή του στη τελευταία ταινία των Avengers, "Endgame". Ο Κρις Χέμσγουορθ ενσάρκωσε τον θεό της αστραπής επιτυχημένα και με έναν τρόπο που δεν είχαμε συνηθίσει. Μετά την ολοκλήρωση εκείνου του κεφαλαίου πολλοί περιμένουν τη νέα εμφάνιση του ήρωα της Marvel στο "Love and Thunder" που θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο. Σε ένα νέο teaser, που έγινε διαθέσιμο για τον κόσμο, φαίνεται πως θα έχουμε την επιστροφή της Νάταλι Πορτμαν ως Dr. Jane Foster.

Έχουν περάσει 5 χρόνια από την τελευταία εμφάνιση του Thor στη μεγάλη οθόνη για μία ταινία αποκλειστικά αφιερωμένη στον χαρακτήρα. Το "Ragnarok" του 2017 μάλιστα είχε κερδίσει τις εντυπώσεις των θεατών χαρίζοντας πολλές στιγμές δράσης και γέλιου. Το "Love and Thunder" χρονικά τοποθετείται λίγο μετά τα γεγονότα του "Endgame" και της τελικής νίκης των Εκδικητών απέναντι στον Thanos. Στις τελευταίες σκηνές των Avengers όπως τους γνωρίζαμε, ο Thor μπαίνει στην ομάδα των "Guardians of the Galaxy" και ξεκινάει μαζί τους μία περιπέτεια για την εξερεύνηση του διαστήματος.

Η διαφαινόμενη χημεία ανάμεσα στον Thor και τον Peter Quill ή Starlord (Κρις Πρατ) δεν γινόταν να λείπει από το "Love and Thunder". Το τρέιλερ δείχνει την επιθυμία του ήρωα να ξαποστάσει λίγο από τις προσπάθειες διάσωσης του σύμπαντος και να βρει τον παλιό του εαυτό, όμως οι απειλές είναι συνεχείς. Εκεί έρχεται η επιστροφή της Dr Jane Foster, ένας ρόλος που υποδύεται η Νάταλι Πόρτμαν από την πρώτη ταινία του Thor το 2011. Η ιστορία ακολουθεί εκείνη των κόμιξ του Τζέισον Άαρον από τη Marvel και δεν φαίνεται να παρεκλίνει καθόλου από εκείνη. Στο teaser μάλιστα η ηρωίδα κρατάει και το θρυλικό σφυρί Mjölnir, το οποίο μέχρι εκείνη τη στιγμή έχουν καταφέρει να κρατήσουν μόνο οι Thor και Captain America.

Ο Ταΐκα Γουατίτι θα βρίσκεται στη σκηνοθεσία, ενώ συνεισφέρει και στο σενάριο μαζί με τη Τζένιφερ Κέιτιν Ρόμπινσον, ενώ οι Κέβιν Φάιτζ και Μπραντ Γουίντερμάουμ βρίσκονται στη παραγωγή του "Love and Thunder". Το νέο τρέιλερ δεν αποκαλύπτει πολλά πράγματα για την πλοκή και μένει χώρος μόνο για υποθέσεις απο το κοινό. Αυτά πού είναι σίγουρα εμφανή είναι τα εντυπωσιακά σπέσιαλ εφέ, που ξεχωρίζουν για ακόμη μία φορά σε ταινία της MCU

Το πρωταγωνιστικό cast εκτός από Νάταλι Πόρτμαν είναι το αναμένομενο. Ο Κρις Χέμσγουορθ θα είναι στον ρόλο, που τον έκανε πασίγνωστο και τον πλασιώνουν η Τέσα Τόμσον (Valkyrie) και ο αγαπημένος του κοινού Korg, ένας χαρακτήρας που υποδύεται ο ίδιος ο Γουατίτι. Στην ταινία θα βρίσκονται και οι έτεροι αγαπημένοι των φανς της Marvel, Guardians of the Galaxy, οποτέ θα υπάρχει ευκαιρία να δούμε για ακόμη μία φορά τους Κρις Πρατ, Βιν Ντίζελ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Ντέιβ Μπατίστα, Κάρεν Γκίλαν και Πομ Κλεμέντιφ. Παράλληλα ξεχωρίζουν τα cameos από μεγάλους σταρ του Χόλιγουντ. Ήδη έχει ανακοινωθέι ότι ο Κρίστιαν Μπέιλ θα είναι ο επόμενος μεγάλος κακός της Marvel στον ρόλο του Gorr the God Butcher, ενώ δεδομένη φαίνεται και η συμμετοχή του Ράσελ Κρόου ως Zeus

Marvel Studios' Thor: Love and Thunder | Official Teaser

Τις εντυπώσεις στο teaser κλέβει επίσης και η προσθήκη του τραγουδιού "Sweet Child o' Mine" από τους Guns n' Roses, το οποίο δίνει ένα διαφορετικό τόνο στην επερχόμενη ταινία. Η πρεμιέρα της αναμένεται στις 8 Ιουλίου και η τέταρτη ταινία του φρανσάιζ Thor θα αποτελέσει πιθανότατα μία από τις πολυαναμενόμενες των επόμενων μηνών και μία από εκείνες της Marvel, που θα ξεχωρίσουν από τη Phase 4 της εταιρείας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ