Έδεσμα-μετάβαση από την αποχή στην κραιπάλη και από τον Θάνατο στη Ζωή
Ελένη Ψυχούλη
Δημοσιογράφος γαστρονομίας
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Θεματα
Ποια από όλες τις μαγειρίτσες; Συνταγές από όλη την Ελλάδα για όλα τα γούστα
Θεματα
Τι ψάρια πιάνει η Ομόνοια; 4 στέκια που μυρίζουν ιώδιο κι αύρα θαλασσινή
Η Θεμιστοκλέους και τα πέριξ είναι ψαροπιάτσα από τις λίγες, αν κλείσεις τα μάτια θα δεις την παραλία!
Ελλαδα
Πειραιάς: Όσα αγαπάμε στο λιμάνι της Αθήνας
Ο νότος ξέρει να το γλεντάει, ανεπιτήδευτα και χωρίς πόζα
Resto
Λέσβιον, πιάτα με γεύση υπέροχα θαλασσινή (όχι ότι δεν θα χωρέσεις και τον κεφτέ…)
Το φαγητό του Περικλή είναι καμωμένο από τη θαλασσινή γεύση της πατρίδας Λέσβου
Resto
Τρώγοντας το τέλειο ραγού με κρέμα γκοργκοντζόλα στη σέξι «Lolita» του Ψυχικού
Πρόσθεσε ιταλική νοστιμιά και glam διάθεση σε μια άλλοτε σκοτεινή γωνιά της Κηφισίας
Resto
Talking Breads: To καινούργιο του Χολαργού έχει πάρτι διάθεση και burger που ροκάρει
Τεράστιο, πας για take away αλλά μπορεί και να κάτσεις ώρες ακούγοντας τέλειες μουσικές
Resto
Το Καφενείο των Φίλων: H Nάξος του καφενέ στα «ορεινά» της Κυψέλης
Ταμπέλα δεν έχει γιατί οι ταμπέλες δεν έχουν θέση στη χαλαρή διάθεση της πλατείας του νησιού
Tip of the day
Πού θα βρεις την πιο μαμαδίστικη κινέζικη κουζίνα στο Σύνταγμα
Το πιο μικρό εστιατόριο της πόλης χωράει όλο το εύρος και πλάτος της κινέζικης κουζίνας