marianna_manolopoyloy_.jpg

Μαριάννα Μανωλοπούλου

Γεννήθηκα στην Λάρισα, ερωτεύτηκα τη Θεσσαλονίκη και σπούδασα στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου ενώ τώρα προσπαθώ... να εξερευνήσω την Αθήνα. Εκεί που πάλευα καθημερινά ανάμεσα στην αγάπη μου για την εκπαίδευση και το πάθος της δημοσιογραφίας, το δεύτερο έχοντας και το πτυχίο με τη βούλα πλέον με κέρδισε. Θα με ακούσεις να λέω συχνά πως «ό,τι θέλω θα κάνω», ενθουσιάζομαι εύκολα και βαριέμαι ευκολότερα, αγαπώ τα μπαλκόνια, το θέατρο, τις ιστορίες των ανθρώπων, την ψυχολογία, την ευγένεια και την αλληλοϋποστήριξη μεταξύ γυναικών. Αν δεν έγραφα θα ήμουν σίγουρα μια ζωή δυστυχισμένη, οπότε τώρα είμαι εδώ στην οθόνη σου.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Η Καλλιόπη Μαρκοπούλου και ο Θωμάς Μουζακίτης
Awesome Athens Experience: Η Καλλιόπη και ο Θωμάς μας ξεναγούν στην street art πλευρά της Αθήνας

Διοργανώνουν καλλιτεχνικούς περιπάτους στο κέντρο της πόλης, φεστιβάλ street art, τοιχογραφίες και διάφορες αναπλάσεις σε δημόσιους χώρους ενώ συμμετέχουν στο street art Φεστιβάλ του Βύρωνα

O Γιώργος Πασιαλής και η Αναστασία Πασιαλή στο αγρόκτημα τους στην Έδεσσα  © Ελένη Μουστάκα
Fruit Stories Edessa: Ποια είναι η start up με τις μαρμελάδες που σου θυμίζουν τη γιαγιά σου;

«Αν η επιχείρηση δεν φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα σε τέσσερα χρόνια δεν χάθηκε και ο κόσμος. Δεν πρέπει να συγκρίνουμε τις επιδόσεις μας με αυτές των υγειών ανθρώπων. Αλλά το κυριότερο, δεν είμαστε μόνοι».