Και στα του φαγητού ο Άνταμ Κοντοβάς

Γιάννης Κοροβέσης
Ο Γιάννης Κοροβέσης ασχολείται με τα ποτά. Και τα βιβλία. Και το ραδιόφωνο. Όλα αυτά γυρίζουν γύρω από τη ζωή του αδιαλείπτως και σε τυχαία σειρά προτίμησης τα τελευταία 15 χρόνια. Είναι δημιουργός του Bitterbooze.com, διδάσκει στον εκπαιδευτικό όμιλο Le Monde, δίνει σεμινάρια και διαλέξεις για το πώς μπορούμε να απολαμβάνουμε τα ποτά στο έπακρο -αλλά με μέτρο- και κάνει δωρεάν ψυχοθεραπεία στην κουζίνα του. Τσαντίζεται στην κίνηση, αγαλλιάζει στην ορεινή φύση και διαρκώς αρέσκεται στο να αναζητά «τον Χαμένο Χρόνο».
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Θα φτάσεις με μικρή εκδρομή στο Βοχαικό, το χωριουδάκι λίγο έξω από το Βραχάτι Κορινθίας
Στο μενού πίτσα και κομψά ιταλικά πιάτα
«Το ιδιαίτερο σε αυτό το βιβλίο είναι ότι μπλέκω αληθινά άτομα με τα πραγματικά τους ονόματα, με αλλά άτομα που δεν υπήρχαν»
Μόλις άνοιξε με καταπληκτική κάβα και κουζίνα και είναι ένας καλός λόγος για μικρή εκδρομή
Τεράστια παγάκια, παγοκύβοι, παγοκολόνες. Όλα παίζουν ρόλο σε ένα καλό ποτό
Γιατί αγαπάει τα ωραία ιταλικά και ελληνικά πιάτα και τα καλά κρασιά
Γιατί μας αρέσει τόσο πολύ το τζιν με τόνικ;
Στο θρυλικό ξενοδοχείο Raffles στη Σιγκαπούρη εκεί που πρωτοσερβιρίστηκε