Η ελληνική κουζίνα σε μπαλίτσες
Νενέλα Γεωργελέ
Σπούδασε Νομική στο Δ.Π.Θ. Συνεργάστηκε με πολλά περιοδικά. Από το 2005 βρίσκεται στην Athens Voice την οποία αγαπάει σαν την οικογένειά της.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Φαγητά και ποτά με σταγόνες από μπουκαλάκια
Ανοίγει από τις 8 το πρωί, τα πάντα είναι χειροποίητα, φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά
Τι να πει το cheesecake μπροστά στο (γίγαντα) παγωτό Σικάγο;
Μιλάμε με τον Ντίνο Στεργίδη, της διοργανώτριας εταιρείας Vinetum, γι’ αυτή τη μεγάλη γιορτή
Βαθύς γνώστης της ιαπωνικής κουζίνας, με θητεία στο περίφημο Nobu της Νέας Υόρκης. Μιλάμε μαζί του, για τι άλλο, για σούσι.
Πώς τα καταφέρνουμε όλοι και βγαίνουμε μετά από 40 μέρες νηστείας πιο τροφαντοί, είναι να απορείς...
Τσικνοπέμπτη, το ετήσιο και πολυαγαπημένο Φεστιβάλ χοληστερίνης (...της καλής)
Και βγάζει στη στεριά σφυρίδες, συναγρίδες, ροφούς και αστακούς… έτοιμους να μιλήσουν!