Από τη Λαχαναγορά του Ρέντη έως το Λυκαβηττό τηγανίζονται ψαράκια
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Κατερίνα Βνάτσιου
Γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε δημοσιογραφία στο Πάντειο. Αν κάποτε αποκτήσει ξανά ελεύθερο χρόνο, θα φτιάχνει κοσμήματα, θα διαβάζει, θα πηγαίνει σινεμά και θα ποτίζει τα γεράνια στο μπαλκόνι.
ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
Μια συζήτηση με τον σκηνοθέτη της παράστασης «Νορβηγία» που μας έβαλε σε σκέψεις
Αυθεντικό, νοτιοαμερικάνικο BBQ; Say no more…
Το Alley, σερβίρει υπέροχο καφέ και μελωδίες του Χατζηδάκι
Μίνι ταξίδι στον χρόνο με αφορμή την παράσταση Inemuri
Και μερικά ακόμα πράγματα που (ίσως) δεν ήξερες για την αγαπημένη σου λιχουδιά
Όταν η αρχιτεκτονική μπλέκεται με το φαγητό ένας ακαταμάχητος ερωτισμός γεννιέται
Δείτε όλες τις δημιουργίες των ελλήνων αρχιτεκτόνων που διακρίθηκαν στις ΔΟΜΕΣ 2018
Απλό και νόστιμο φαγητό στην καρδιά της Κηφισιάς