Bodega: Το μπαρ με τον καλύτερο μπάρμαν που φτιάχνει κοκτέιλ με θέα την Ακρόπολη.
Τον λένε Νίκο Κατσαρέλη και φτιάχνει τα καλύτερα κοκτέιλ ακριβώς απέναντι από την Ακρόπολη. Ενώνει με ένα μαγικά επιδέξιο τρόπο το αλκόολ με τζίντζερ, τροπικά φρούτα, κανέλλα αλλά και περίεργα υλικά που δύσκολα θα βρεις πίσω από μια συνηθισμένη μπάρα. Και σα να μην έφτανε αυτό ξέρει να απαντά με ακρίβεια σε ό,τι τον ρωτήσεις για όλα τα οινοπνευματώδη. Αν έχει κέφια δίνει και συμβουλές. Κι αν δεν πας με παρέα στο μαγαζί που δουλεύει, θα σου κάνει εκείνος την καλύτερη. Θα δεις πολλά κορίτσια να γεμίζουν την μπάρα για ένα του βλέμμα αλλά μη μασήσεις, αυτός είναι cool. Θα τον βρεις στο bar Bodega (Αρδηττού 10, Μετς)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα, μοναδικό στον κόσμο, διαδραστικό μουσείο αφιερωμένο στα συναισθήματα
Σιγοκαπνισμένο κρέας, θεϊκά burgers, και steaks στην πιο value for money τιμή
Γλυκό στο χέρι και έτοιμοι για το δικό μας ιταλικό καλοκαίρι
Θα ζήσεις την Ανάσταση σε όλο της το μεγαλείο
Από τα λαδοφάναρα που έσβηναν με τον αέρα στα φανάρια γκαζιού
Λιχουδιά για όσους νηστεύουν και μη
Αποκλείεται να περάσεις απ' έξω και να μη κοντοσταθείς μυρίζοντας ξαφνικά τη μοσχοβολιστή ζύμη
Τα παραδοσιακά ουρουγουανικά γλυκά θα τα βρεις στον φούρνο La Linda
Εδώ όπου θα κουρευτείς ενώ ταυτόχρονα βλέπεις μία έκθεση ζωγραφικής
Ο χρόνος αυτή τη φορά αρχίζει από RouΞ ZouΞ
Το πιο μικρό εστιατόριο της πόλης χωράει όλο το εύρος και πλάτος της κινέζικης κουζίνας
Από το 1951 δεν έχει αλλάξει ούτε το χαρτί της συσκευασίας
Νοστιμιές που σε ταξιδεύουν από το Κάιρο ως το Ασουάν
Τοπική κουζίνα με τα δικά της πεντανόστιμα πιάτα
Γιατί τα roller skates είναι το πιο κουλ χόμπι της γενιάς μας
Η απόλυτη νοστιμιά της λιτότητας: γουρουνάκι, αλάτι, τελεία.
Καταπληκτικά και φτιαγμένα για να παραμένουν φρέσκα για καιρό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.