Tip of the day

Πού θα βρεις λουλούδια, ποτά και sex toys για τον Βαλεντίνο σου;

Πικάντικες ιδέες για την ημέρα των ερωτευμένων

123648844_3742119349154412_1469692113229505605_n1.jpg
Κατερίνα Καμπόσου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Polyamorous Athens

Στο Polyamorous Athens θα βρεις λουλούδια, ποτά και sex toys για τον Άγιο Βαλεντίνο

Στη Μαυρομιχάλη, στα Εξάρχεια, άνοιξε πριν από έναν χρόνο περίπου ένα λιλιπούτειο, πολύχρωμο concept store που προσδιορίζεται μέσα από το τρίπτυχο «Άνθη - Ποτά - Παιχνίδια» και ονομάζεται «Polyamorous», που πάει να πει «πολυγαμικός» με μια ευρεία έννοια. Ιδιοκτήτες του είναι ένα αγαπημένο (…και μεταξύ τους, αλλά και στους πολλούς του φίλους) ζευγάρι, ο γνωστός bartender Αλέξανδρος Γκικόπουλος και η δημοσιογράφος και συνιδρύτρια του Difford’s Guide Ελένη Νικολούλια. Και οι δύο παίζουν στα δάχτυλα τα ποτά, τα κρασιά, τα αποστάγματα, έχουν μεγάλη αγάπη για τα φυτά, τα λουλούδια, τις όμορφες συνθέσεις, μαζί, λοιπόν, με μια ιδιαίτερη προσθήκη, αυτή των sex toys, έφτιαξαν αυτόν τον πολύ όμορφο χώρο που τα συνδυάζει όλα και που ίδιο δεν θα βρεις πουθενά στην Αθήνα.

Polyamorous Athens

Ένα περιποιημένο μπουκέτο μαζί με ένα εκλεκτό κρασί και κάποιο «gadget» που κάνει τις προσωπικές στιγμές ενός ζευγαριού λίγο πιο πικάντικες, είναι εξόχως ενδιαφέρουσα πρόταση για δωράκι, μια και έρχεται με φόρα η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Πρόσφατα –δεν έχει ούτε εβδομάδα-, το Polyamorous βανδαλίστηκε από αγνώστους που έσπασαν πολλές φιάλες της κάβας, ποδοπάτησαν τα άνθη και γενικά προκάλεσαν φθορές στο χώρο, κάτι που ίσως δίνει έναν ακόμη λόγο να επιλέξουμε τη συγκεκριμένη επιχείρηση για να κάνουμε τις αγορές μας. 

Polyamorous Athens

Επιτόπου στο κατάστημα ή και μέσα από τις γνωστές πλατφόρμες ντελίβερι, μπορεί να βρει κανείς δεκάδες φυτά και λουλούδια-παχύφυτα, κακτοειδή, τριαντάφυλλα, τουλίπες, μπαμπού ή να συνθέσει το δικό του, μοναδικό μπουκέτο. Θα βρει επίσης, ποτά όλων των ειδών όπως ωραία κρασιά, σαμπάνιες, καλά ελληνικά αποστάγματα, μη αλκοολούχα ποτά, αλλά και πρωτότυπες κάρτες με έξυπνες ατάκες, κεριά με ξεχωριστά αρώματα (όπως καφέ ή τσουρέκι) και φυσικά μια μεγάλη ποικιλία από ερωτικά βοηθήματα για κάθε γούστο και όρεξη. Ειδικά για την ημέρα των ερωτευμένων, στο Polyamorous μπορεί να βρει κανείς σπέσιαλ συνθέσεις με κόκκινα άνθη αλλά και έτοιμα gift boxes στα οποία περιέχονται διάφορα προϊόντα του καταστήματος. Με ένα σμπάρο… πολλά τρυγόνια!

Mαυρομιχάλη 72-74, Εξάρχεια, 21 6202 2477

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ