Tip of the day

Πού θα ζήσεις τη μεγαλύτερη μπιροκατάσταση της εβδομάδας

Δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
10 χρόνια Berlin By 5 Drunkmen στο Παγκράτι

Η μπιραρία Berlin By 5 Drunkmen στο Παγκράτι γιορτάζει τα 10 της χρόνια με ένα πάρτι, την Τρίτη 10 Οκτωβρίου.

Πέρασαν δέκα χρόνια από τότε που το Berlin By 5 Drunkmen άνοιξε τις κάνουλές του στο Παγκράτι, στον πεζόδρομο της Τιμοθέου, στον αριθμό 8, σερβίροντας εκλεκτές μπίρες και street food πιάτα που τις συνοδεύουν.

Προσφέροντας δεκάδες επιλογές σε μπίρες δεν άργησε να γίνει γνωστό και αγαπημένο σημείο συνάντησης όσων θέλουν να απολαύσουν μία παγωμένη με hot rock επιλογές στα ηχεία. Δύο ήταν όμως τα δεδομένα που προκάλεσαν μεγάλο μπούρου – μπούρου (ή μπίρι - μπίρι αν προτιμάτε) γύρω από το Berlin By 5 Drunkmen: το self service σύστημά του με τις συνδεδεμένες κάνουλες στα τραπέζια του και το απίθανο software που υπολογίζει πόση μπίρα καταναλώνει κάθε τραπέζι προκαλώντας μπιρομαχίες high score.

10 χρόνια Berlin By 5 Drunkmen στο Παγκράτι

Στο Berlin By 5 Drunkmen δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους για τις craft μπίρες καθώς διαθέτουν περισσότερα από 25 βαρέλια ώστε να μπορείς να διαλέξεις διαφορετικές γεύσεις και απολαύσεις.

Και συνεχίζει με ένα beer birthday party οπότε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου γιορτάζει και μας προσκαλεί όλους στο «Release The Taps Birthday Party» για το οποίο έχει φροντίσει να περιλαμβάνεται:

  • Collab-Beer release της μπίρας που έφτιαξε το Berlin By 5 Drunkmen με τους συνοδοιπόρους και φίλους της Alea Brewing με αφορμή τα 10 του χρόνια
  • Επίσημη παρουσίαση της νέας taplist
  • Επίσημη παρουσίαση του νέου street food menu
  • Guest εκλεκτές μπίρες
  • Merch T-shirts & Hoodies
10 χρόνια Berlin By 5 Drunkmen στο Παγκράτι

Τη δέκατη μέρα του δέκατου μήνα του χρόνου, μια από τις πιο αγαπημένες μπιραρίες της πόλης γιορτάζει τα δέκα της χρόνια. Beer there!

Release the Taps: Birthday Party & Collab-Beer Release στο Berlin By 5 Drunk Men
Τρίτη 10 Οκτωβρίου, 20.00
Τιμοθέου 8
Παγκράτι

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ