Tip of the day

Σε ποια μπουτίκ σε κερνάνε καφέ όσο ψωνίζεις (ή και δεν ψωνίζεις);

Ωραία ιδέα, να το κάνουν κι άλλοι…

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Louloudi Milano Boutique Caffe
© Louloudi Milano

Στο «Louloudi Milano Boutique caffe» στο Κολωνάκι μπορείς να πιεις και καφέ όση ώρα διαλέγεις τι θα αγοράσεις

H Lucia σε υποδέχεται στο spot της «Louloudi Milano Boutique caffe» στο Κολωνάκι, έναν μοντέρνο χώρο με vintage στοιχεία και παλ χρώματα με το ροζ και το λευκό να κυριαρχούν, και με μεγάλο χαμόγελο σε καλωσορίζει τόσο ζεστά όσο και η φίλη σου όταν πας σπίτι της. Την ώρα που ρίχνεις τις πρώτες σου ματιές και βλέπεις ρούχα από το ιταλικό brand Louloudi Milano, παπούτσια "friulane", Peter pan collar shirts σε διάφορα χρώματα, μικρά μπουκέτα αποξηραμένων λουλουδιών που ήδη έχεις σκεφτεί σε ποιο σημείο του σπιτιού σου θέλεις να τα βάλεις, στέκες με Swarovski, χειροποίητα κοσμήματα, μοναδικά brand κοσμημάτων από Ιταλούς και Γάλλους σχεδιαστές, δαντελωτά εσώρουχα, σημειωματάρια, γυναικεία αξεσουάρ και δώρα για κάθε περίσταση, εκείνη, την ίδια ώρα, μια εξαίσια μυρωδιά καφέ σου σπάει τη μύτη όσο εσύ ψωνίζεις. Η Lucia, εκείνη πάλι την ίδια στιγμή, βρίσκεται κάπου πίσω σου ή γύρω σου, έχει πιάσει στον αέρα την αντίδρασή σου οπότε στο λεπτό σου φέρνει στο χέρι το ωραίο και σε συσκευασία take away εσπρεσάκι σου.

Louloudi Milano Boutique Caffe
© Louloudi Milano

Η ιδέα του hand crafted blend 100% arabica caffe της ήρθε από την Monza, την πόλη καταγωγής της και φημισμένη για τον καφέ της. Της αρέσει να έρχεται κοντά με τους ανθρώπους που επισκέπτονται το κατάστημα της, να συζητούν και να τους σερβίρει μοναδικό caffe όσο εκείνοι εξερευνούν το τι θέλουν να αγοράσουν. «Η φιλοσοφία μου είναι να φέρνω την ιταλική αύρα και καθημερινότητα στη ζωή των Αθηναίων πελατών μου. Θέλω όσοι περνούν το κατώφλι της μπουτίκ μου να αισθάνονται χαλαρά και όμορφα, βρουν – δεν βρουν κάτι που τους αρέσει, ψωνίσουν –δεν ψωνίσουν» μας λέει η Lucia.

Αφού κάνεις στάση σε κάθε σημείο του καταστήματός της (ή καθίσεις στα σταντ κοντά στην είσοδο όσο χαζεύεις τα ωραία σκουλαρίκια) και τελειώσεις το εσπρεσσάκι σου ή ακόμη και αν δεν το τελειώσεις, μπορείς να το πάρεις μαζί σου και να συνεχίσεις την βόλτα σου στην καρδιά του Κολωνακίου.

Louloudi Milano Boutique Caffe, Χάρητος 28- 30, Κολωνάκι, 2107290727

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ