Tip of the day

Πού θα βρεις τούρτες και λαχταριστά cupcakes για το σκυλάκι σου;

Λιχουδίτσες επιβράβευσης και τούρτες για τα γενέθλιά του

marianna_manolopoyloy_.jpg
Μαριάννα Μανωλοπούλου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ema's House

Ema’s House: Η Ειρήνη Ιγνατιάδου φτιάχνει στη Θεσσαλονίκη τούρτες φυστικοβούτυρο και cupcakes για σκύλους

Ψάχνετε συνεχώς τι εντυπωσιακό δώρο να κάνετε στον σκύλο σας -που είναι λιχούδης- κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής του ή της επιβράβευσης; Έχει τα γενέθλια του και θέλετε να του κάνετε το πιο fancy σκυλοπάρτι; Tούρτα φυστικοβούτυρο, cupcake, λιχουδιές με μοσχάρι, κοτόπουλο και μπέικον, τραγανές λιχουδιές με παντζάρι, και νάτσος, πώς σας ακούγoνται; Όλα ξεκίνησαν όταν στη ζωή της Ειρήνης και της Μαρίας Ιγνατιάδου μπήκε η Έμα, η μικρή ημίαιμη Σκιαθίτισσα που σήμερα αποτελεί έμπνευση για κάθε υγιεινή σκυλολιχουδιά που φτιάχνουν τα κορίτσια στην Θεσσαλονίκη. Οι λιχουδιές εκπαίδευσης και επιβράβευσης φτάνουν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό σε χώρες όπως το Βέλγιο, η Ελβετία και η Σουηδία ενώ όποιος βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη τις παραλαμβάνει κατ’ οίκον από την ίδια την Έμα και την Ειρήνη.

Ema's House

Η Ειρήνη σπούδασε Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων, Επικοινωνία και Διαφήμιση όμως αποφάσισε μόλις γνώρισε την Έμα που είχε αρκετές αλλεργίες να κάνει σεμινάρια διατροφολογίας ζώων. «Για όλες τις συνταγές που δημιουργούμε συμβουλεύομαι πάντα τον κτηνίατρο της Έμας. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά φρέσκα φρούτα, λαχανικά και κρέας, κατάλληλα για κατανάλωση και από ανθρώπους. Κάποιες αγαπημένες συνταγές είναι η τούρτα με μύρτιλα, τα cupcake παντζάρι και οι λιχουδιές μπανάνα. Επίσης, πολλές λιχουδιές που θα βρείτε στον κατάλογό μας βασίζονται σε φρούτα και λαχανικά εποχής άρα υπάρχουν κάποιους μήνες μόνο. Μας αρέσει να παίρνουμε ιδέες από αντίστοιχες επιχειρήσεις του εξωτερικού και συμβουλευόμαστε συχνά τους ίδιους τους πελάτες μας και τις ανάγκες που έχει η καθημερινότητα του σκύλου τους».

Ema's House
Ema's House
Ema's House

Η προτίμηση των σκυλογονιών είναι οι λιχουδιές εκπαίδευσης, με σχήμα κοκαλάκια ή πατουσάκια, μικρά σε μέγεθος, βολικά για τη βόλτα και πολύ θρεπτικά, καθώς περιέχουν μοσχάρι ή κοτόπουλο από τον κρεοπώλη της γειτονιάς τους. «Επιλέγουμε φρέσκια πρωτεΐνη και όχι σκόνη ή υποκατάστατα, για να είναι όσο το δυνατόν πιο θρεπτικά για τον σκύλο ενώ όλο και περισσότερο οι τούρτες και τα cupcake ειδικά για γενέθλια και πάρτι σκύλων γίνονται μόδα».

Ema's House
Ema's House

Η προετοιμασία ενός σκυλοπάρτι, περιλαμβάνει ότι και ένα παιδικό πάρτι. Τούρτα, σνακ για κέρασμα, δώρα, μπαλόνια, γιρλάντες και κόσμο γύρω από το τραπέζι για να τραγουδήσει στον εορτάζοντα, με τις τούρτες να ετοιμάζονται την ίδια μέρα. «Πολλοί σταθεροί πελάτες μας αναφέρουν ότι έχουν εξαλειφτεί οποιεσδήποτε ενοχλήσεις στο στομάχι των σκυλιών τους και είναι αρκετοί αυτοί που απευθύνονται σε μας για να κάνουν ειδική παραγγελία, βασισμένη σε τροφικές αλλεργίες».

Σύντομα θα είναι έτοιμο και το e-shop τους στο οποίο θα υπάρχει ειδικό πακέτο γενεθλίων ενώ ορισμένα από τα προϊόντα τους θα γίνουν διαθέσιμα και σε petshop πανελλαδικά.

Θωμά Χατζίκου 21, Μενεμένη, Θεσσαλονίκη, 2311828400

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ