Tip of the day

Το πιο φιλόξενο vegan delicatessen των Εξαρχείων

Για ολόφρεσκο bagel, ζεστό καπουτσίνο με ό,τι γάλα θες και ανθρώπους που ζεματάνε!

Γιώργος Δρίτσας
Γιώργος Δρίτσας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Bamboo Vegan

Το Bamboo Vegan είναι το πιο «ζεστό» βίγκαν delicatessen για μια κρύα χειμωνιάτικη μέρα στα Εξάρχεια

Όταν μπαίνεις στο Bamboo Vegan, νιώθεις σαν να τρύπωσες στην κουζίνα του σπιτιού του Φώτη και της Ελισάβετ. Το Bamboo Vegan βρίσκεται στα Εξάρχεια και είναι πλήρως εξοπλισμένο για να καλύψει τις ανάγκες του κοινού του όλες τις ώρες της ημέρας. Η κουζίνα τους, πριν ακόμη τη γευτείς, μυρίζει φρεσκοκομμένο καφέ και φουρνιστές λιχουδιές.

O vegan τρόπος ζωής είναι πια εξαιρετικά διαδεδομένος σε όλο τον κόσμο αλλά και στην χώρα μας κι αυτό κάνει κάτι τέτοια στέκια σαν το Bamboo Vegan απαραίτητα στην καρδιά της Αθήνας. Φυσικά, δεν χρειάζεται να είναι κανείς vegan για να απολαύσει τα φρέσκα προϊόντα και τη φιλική ατμόσφαιρά του.

Bamboo Vegan

Από την καλημέρα ως την πρώτη ρουφηξιά, η εμπειρία στο Bamboo Vegan γίνεται πιο απολαυστική χάρη στην όρεξη και τη ζεστασιά των ανθρώπων που εξυπηρετούν. Πέρα από τη φιλόξενη ατμόσφαιρα, στο καφέ-delicatessen της Ελισάβετ και του Φώτη θα βρείτε λαχταριστά χειροποίητα snacks, αλλά και πιο πλήρη γεύματα. Επιπλέον, είτε είστε vegan, είτε σας δυσκολεύει η λακτόζη, το Bamboo Vegan σας έχει καλυμμένους με τις υπερεπαρκείς επιλογές του σε γάλατα για τον καφέ.

Φρεσκοψημένα bagels με αυθεντική αμερικάνικη συνταγή, αφράτη deep dish πίτσα και πεντανόστιμα σοκολατένια cookies κάνουν αισθητή μια αμερικανική πινελιά στο μενού, ταιριαστή σε μια Αθήνα που βράζει σαν Νέα Υόρκη! Φημισμένη και η μανιταρόπιτά του, ξέρω πολλούς που φτάνουν μέχρι εδώ για τη χάρη της. To Bamboo Vegan ανανεώνει συνεχώς το μενού του με σάντουιτς, wraps, σαλάτες, πίτες και όχι μόνο. Όλες οι επιλογές είναι 100% vegan και φτιαγμένες με ποιοτικά υλικά, από χαρωπούς μαγαζάτορες. Τι άλλο θες;

«BambooVegan», Ζωοδόχου Πηγής 36, Εξάρχεια, 21 0330 0018, www.bamboovegan.com, Instagram: bamboo_vegan

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ