Tip of the day

Πού θα βρεις το μοναδικό skate bar της πόλης

Σε μια αυλή στο κέντρο της Αθήνας μπορείς να κάνεις skate και να απολαύσεις δροσιστικά κοκτέιλ

efterpi-mouzakiti.jpg
Ευτέρπη Μουζακίτη
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το Latraac.

LATRAAC: Το μοναδικό καφέ μπαρ στην Αθήνα που διαθέτει skatebowl βρίσκεται στον Κεραμεικό 

Ψάχνεις ένα μπαρ με ράμπα για skate; Σου έχουμε την λύση. Το LATRAAC στον Κεραμεικό είναι μια κρυμμένη αυλή  για τους λάτρεις του skate και όχι μόνο. Το skatebowl 150 τ.μ. που σχηματίζει ένα «U», βρίσκεται στο βάθος της αυλής και έτσι μπορείς να χαρείς τους skaters και τα εντυπωσιακά τους κόλπα την ώρα που απολαμβάνεις τον καφέ ή την μπίρα σου, κάτω από μια όαση δέντρων. Μετά τις 23.00, μπορείς να αράξεις πάνω στο skatebowl μια και το LATRAAC απο εκείνη την ώρα και μετά λειτουργεί αποκλειστικά ως μπαρ, με djsets και events. Μπορεί να βρεθείς να παρακολουθείς διαγωνισμούς skate, μουσικές και καλλιτεχνικές performances, προβολές ταινιών, ακόμα και workshops. Σκοπός της ομάδας του LATRAAC είναι ο χώρος να συνεχίσει να συνεργάζεται με όσους θέλουν να κάνουν κάτι δημιουργικό σ’ αυτόν.

Το Latraac.

Ο εναλλακτικός χώρος, που άνοιξε το 2017, έχει γίνει το στέκι του skate community της Αθήνας, καθώς και της μουσικής και καλλιτεχνικής κοινότητας. Εμπνευστής του LATRAAC ο αρχιτέκτονας και λάτρης του skate Ζάχος Βάρφης, που συνεργάστηκε με την πολιτιστική ομάδα BIOS για την ανακαίνιση του χώρου, ο οποίος -σημειωτέον- χρονολογείται από τον 19ο αιώνα! Υλικά που βρέθηκαν στον χώρο μάλιστα συντηρήθηκαν και χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία του skatebowl.  Ένας μοναδικός urban χώρος στην Αθήνα, με αυθεντικό στιλ, όπου μπορείς να αφήσεις τις δουλειές και τις έγνοιες σου για λίγο μακριά. Προσωπικό αγαπημένο σημείο του μαγαζιού –μετά το skatebowl φυσικά- οι δύο κούνιες, που κάθε φορά που πάω εύχομαι η τύχη να μου χαμογελάσει και να μην είναι κατειλημμένες.

Το Latraac.

Ακόμα και αν δεν έχεις ανέβει ποτέ σε σανίδα ή σε rollerskates, μπορείς να δοκιμάσεις comfort γεύσεις από την κουζίνα του LATRAAC και που ξέρεις, ο χώρος είναι πολύ πιθανόν να σε εμπνεύσει για να δοκιμάσεις και συ το skatebowl.

LATRAAC, Λεωνίδου 63-65, Κεραμεικός

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ