- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο πιο «aloe vera» τύπος της Αθήνας
Ανακάλυψε την Αλόη Βέρα τυχαία και από τότε όχι μόνο έχει γίνει φανατικός
Aloe Vera: Ο πιο φανατικός πωλητής της Αθήνας.
Ανακάλυψε την Αλόη Βέρα τυχαία και από τότε όχι μόνο έχει γίνει φανατικός, αλλά άλλαξε εντελώς τον επαγγελματικό του προσανατολισμό και τον έστρεψε τα προϊόντα με βάση την Αλόη Βέρα. Ο Άγγελος Λεβέντης μέχρι να ανακαλύψει τις ευεργετικές ιδιότητες αυτού του συστατικού ήταν καλλιτέχνης -εντάξει, κατά μία έννοια ακόμα είναι- και δραστηριοποιείτο στο ψυχόδραμα. Όπως λέει ο ίδιος, η αποτοξίνωση του άλλαξε τη ζωή και του έδωσε τη δυνατότητα να αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων. «Ξεκίνησα ως καταναλωτής, έγινα fan των προϊόντων και ταυτόχρονα αποφάσισα να δραστηριοποιηθώ επιχειρηματικά. [...] Κανένας δεν με είχε διδάξει ως τότε, ότι για να αλλάξει η κατάσταση, πρέπει να αλλάξω εγώ. Να αλλάξω τον τρόπο σκέψης, διατροφής κι άσκησης. Τις συνήθειές μου!» ομολογεί. E, από τότε που τα έμαθε όλα αυτά, έμαθε και την Αλόη Βέρα, έγινε και πωλητής των φυτικών προϊόντων με βάση την Αλόη και πανευτυχής βγάζει ολημερίς κι ολονυχτίς selfie με τα προϊόντα του. Θα τον δείτε να ποζάρει αγκαλιά με την Αλόη Βέρα του εδώ κι εδώ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένα μίνι φαγάδικο με τέσσερα τραπεζάκια που γεμίζουν και αδειάζουν συνέχεια από πιστή πελατεία
Το πετύχαμε τυχαία και πραγματικά δεν έχουμε δοκιμάσει καλύτερο έβερ
Καλοκαίρι στην Αθήνα σημαίνει δροσερό ποτό και καλή παρέα, κάπου έξω στα «όρθια»
Σπάνια και λιγότερο σπάνια, συλλεκτικά (!) και μη, όμορφα όμως και ασυνήθιστα φυτά, ξεκινούν από ένα πολύ περιποιημένο ανθοπωλείο και ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα.
Καλά άκουσες, χλαπάτσα ή όπως λέμε slime και μάλιστα χειροποίητη
Μια ωραία και διαφορετική ατμόσφαιρα, επιτέλους
Και πολύ chic, όπως αρμόζει σε ένα καφέ μπαρ ρεστοράν που συνορεύει με το κλασικό, πιο γαλλικό και από την Μαρία Αντουανέττα, “L’ Abreuvoir”
Το σιροπιαστό γλυκό που θα βρεις μόνο στο νησί των Επτανήσων
Όταν έχω ανακαλύψει τον καλύτερο γιατί να ψάχνομαι;
Τυρόπιτες κουρού, κασερόπιτες και κιμαδόπιτες εγγυημένα νόστιμες
Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης έφερε μια... γλυκιά ρουτίνα στα Νότια Προάστια
Ένα νέο street foodάδικο ήρθε στο κέντρο της πόλης φέρνοντας αέρα Ανατολής
Στο νέο γλυκό spot της πόλης θα βρεις χειροποίητες βάφλες όπως τις τρώνε στην Ολλανδία
Ομελέτες, bagels και pancakes κάθε στιγμή της μέρας με μότο «The Morning That Never Ends»
Ατμόσφαιρα με κάτι από Καραϊβική, ωραίοι καφέδες και νόστιμες εμπανάδας
Vintage φωτιστικά, ρομαντικά σερβίτσια και κάθε λογής διακοσμητικά για το σπίτι
Boba Milk, matcha latte, corn dogs, sandos και πολλά ακόμα
Αρωματικό χαρμάνι καφέ με πλούσια γεύση τσουρεκιού
Το φετινό Πάσχα στάζει καραμέλα και μπισκότο
Το αφράτο ιταλικό γλυκό του Πάσχα που (ίσως) δεν ήξερες ότι υπάρχει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.